Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Музика за Джулай Морнинг на бургаския плаж

Снимка: БГНЕС

BILLY TALENT TRIBUTE, AIRBAG, ACOUSTIC POINT, ОСТАВА, REWIND, MR.VAGABOND – това са групите, които ще свирят на бургаския плаж в нощта на 30 юни срещу 1 юли. Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година. 

Сцената ще е в непосредствена близост до Моста с възможност част от публиката да се разположи на пясъка. Мястото ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят огън, около който да се съберат.

Музикалната част ще започне в 20 часа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 16 септември 2024 г.

В „България днес“ на 16 септември слушайте з а първия учебен ден в България и в българските неделни училища зад граница. От историка Веселин Лазаров узнаваме защо датата  15 септември е избрана за начало на учебната година в България. А Дарина..

публикувано на 16.09.24 в 19:00

Граждански активисти очакват реакцията на Европа заради промените в Закона за образованието

Над 160 български граждански организации, сред които и Национална мрежа за децата, изпращат отворено писмо до редица европейски институции, организации, посолства и дипломатически представителства, относно законовите промени, въвеждащи забрана за..

публикувано на 16.09.24 в 17:49

Синдикати, бизнес и правителство не се споразумяха за линията на бедност

Националният съвет за тристранно сътрудничество проведе заседание, на което беше разгледан Проект на постановление на Министерски съвет за определяне линията на бедност за страната за 2025 г. Правителството предлага линията на бедност да се повиши от 526..

публикувано на 16.09.24 в 16:47