Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хладно време без валежи

През нощта ще преобладава ясно време и вятърът в повечето райони ще стихне. Утре облачността ще бъде променлива без валежи. Сутринта ще бъде по-хладно от днес, а през деня максималните температури ще бъдат предимно 22-27 градуса. 

Над Черноморието облачността ще бъде променлива. Повече слънце ще има в часовете около обяд. Ще бъде по-хладно с максимални температури 22-25 градуса. Температурата на морската вода ще бъде около 25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. 

Над планините облачността ще бъде променлива с малко вероятни валежи. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 17 градуса, а на 2000 м – около 10.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Деца от Русенската епархия участват в православен лагер в Троянския манастир

Трийсет деца и младежи от Русенската епархия се включват в православен лагер в Троянския манастир, който ще продължи до 24 август. Лагерът, организиран от Русенската митрополия, сдружение “Теосис” и с подкрепата на фонд “Социална..

публикувано на 18.08.24 в 06:00

Горещините продължават и в неделя

В неделя ще бъде слънчево. Следобед над западната половина от страната ще се развива купесто-дъждовна облачност и в планинските райони там ще има краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Максималните температури ще..

публикувано на 17.08.24 в 18:30

Излекувани керкенези и мишелови полетяха на свобода

Десет керкенеза и два обикновени мишелова бяха пуснати на свобода в близост до Кремиковския манастир. “ Освободихме излекувани птици или излюпени от двойки, които не могат да продължат живота си сред природата ”, каза Христина Клисурова от..

публикувано на 17.08.24 в 17:05