Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Кармичната любов – вдъхновение за песента Everything to Nothing

Снимка: Facebook/jrmarinoff

Жан Мар е български изпълнител, спечелил популярност и в Швейцария, където живее през последните години. Там той дебютира в радиоефира с песента си Love is, която вече четвърта година продължава да се върти по местните радиостанции, следвана от Hold On, която също се радва на успех. Новата му песен носи името Everything to Nothing и е в дует с Мария Маринова (MAKAYA), достигнала до полуфиналите на „Гласът на България“.

Песента е вдъхновена от личните преживявания на музиканта и загубата на една любов. „Това е любов, която напълно ме промени. Кармична любов, която дойде в много труден момент, всеки се беше затворил в себе си, а накрая аз останах сам с моите мисли, страхове и болка. Понякога кармичната любов навлиза в нашия живот, преобразява ни, кара ни да се променим, само за да ни „изпепели“ и да си тръгне“ – споделя певецът.

Жан Мар е автор на текста и музиката, а аранжиментът прави заедно с Краси Тодоров и Ташо Колев. Песента вече месеци е в Топ 20 на БНР.


Още от категорията

Традиция и съвременност в програмата на ˮСофийски музикални седмици – 2022“

ˮФестивалът на класическите бисери и репертоарните открития, на традицията и младостта… Над  сто прояви с участници от 17 страни в шест ˮСофийски музикални седмици“ – гласи анонсът към най-стария столичен музикален форум. На 23 май предстои..

публикувано на 23.05.22 в 12:55

Празнуваме деня на Св. св. Константин и Елена

На 21 май е празникът на Св. св. Константин и Елена, почитани от  църквата като равноапостоли. Константин е първият официално признат християнски римски император. През 313 година, чрез Медиоланския едикт, издаден от Лициний и Константин Велики,..

публикувано на 21.05.22 в 06:05

С "Две целувки" и още нови песни Георги Христов празнува 40 години на сцената

Тази година Георги Христов, един от най-красивите гласове на българската поп музика, отбелязва 40 години на сцената – време, изпълнено с успехи, награди, концерти на няколко континента, около 20 издадени албума. През март популярният изпълнител..

публикувано на 20.05.22 в 10:10