Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кармичната любов – вдъхновение за песента Everything to Nothing

Снимка: Facebook/jrmarinoff

Жан Мар е български изпълнител, спечелил популярност и в Швейцария, където живее през последните години. Там той дебютира в радиоефира с песента си Love is, която вече четвърта година продължава да се върти по местните радиостанции, следвана от Hold On, която също се радва на успех. Новата му песен носи името Everything to Nothing и е в дует с Мария Маринова (MAKAYA), достигнала до полуфиналите на „Гласът на България“.

Песента е вдъхновена от личните преживявания на музиканта и загубата на една любов. „Това е любов, която напълно ме промени. Кармична любов, която дойде в много труден момент, всеки се беше затворил в себе си, а накрая аз останах сам с моите мисли, страхове и болка. Понякога кармичната любов навлиза в нашия живот, преобразява ни, кара ни да се променим, само за да ни „изпепели“ и да си тръгне“ – споделя певецът.

Жан Мар е автор на текста и музиката, а аранжиментът прави заедно с Краси Тодоров и Ташо Колев. Песента вече месеци е в Топ 20 на БНР.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"На многая лета"– концерт на Софийския камерен хор "Васил Арнаудов“

През 2024 г. Общинският културен институт Дом на културата "Средец" в София чества 50 години от създаването си – повод, който съставите към Дома отбелязват с поредица от събития. Сред тях е концертът на Софийския камерен хор "Васил Арнаудов" на..

публикувано на 24.04.24 в 11:35

"Приказка" на P.I.F. с нова версия

Нова и силно емоционална версия на легендарната си песен „Приказка“ ще представят музикантите от група P.I.F. Емблематични имена от българската поп-сцена са сред изпълнителите, които участват в новия запис. Така, вместо с гласа на отишлия си без време..

публикувано на 24.04.24 в 10:15

"Аз и ти" - Дует Мания

Дует Мания е тук с нова песен, този път в сътрудничество с Диян Савов - DJ Dian Solo. Даниела Петкова и Юлия Димитрова са две сестри, израснали в семейство на музиканти. От малки се насочват по пътя на музиката, като Даниела свири и на саксофон. От..

публикувано на 21.04.24 в 10:15