Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Оскар Д`Леон започна европейското си турне от България

Снимка: Facebook /Oscar D`Leon

Оскар Д`Леон от Венецуела пя снощи пред хиляди почитатели на латиномузиката на плажа в черноморския курорт Албена. Така салса легендата започна от България европейското си турне, с което отбелязва 50 години творческа кариера.
Концертът беше част от тридневния тематичен фестивал Latin Beach Boom.
Сред участниците във фестивала бяха също бачата бандата Grupo Extra от Доминиканската република, латино диджеите Fabrizio Zoro от Италия, Rumbero от Перу, Sabha от Дубай, Mauro от Испания, Vihren и Boris от България и други.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимка: facebook.com/FondaciataTheFondation

"Фондацията" с турне в САЩ и Канада

Българите в САЩ и Канада броят с нетърпение дните до турнето там на българската супергрупа "Фондация". Музикантите – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, свирят заедно вече 11 години за радост на многобройните..

публикувано на 15.04.24 в 21:10

Мадлен Томова е българската надежда за награда от "Санремо джуниър"-2024

Български деца неведнъж са представяли достойно страната ни в престижни международни конкурси за песен. Достатъчно е да си припомним второто място, което извоюва малката на Крисия, заедно с талантливите ни пианисти Хасан и Ибрахим в детското..

публикувано на 15.04.24 в 11:05

"Бягаме"

Последната година беше повече от успешна за Миро – сред реализираните проекти се нареждат разпродаденото турне на певеца, както и неговият албум с хитове, озаглавен "46". На 17 април е подготвил ново предизвикателство – голям концерт в зала..

публикувано на 15.04.24 в 10:15