Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

ˮПесен за теб" на Иван Радуловски

Снимка: Facebook / @Ivan Radulovski

Певец, текстописец, актьор и предприемач – подобно съчетание на професии е рядкост, но за Иван Радуловски очевидно е ежедневие. Като управител и съосновател на фирма за маркетинг, бизнес стратегия и продукция на дигитални приложения, той подпомага развитието на млади таланти в сферата на технологиите. Подкрепя и проекти в областта на изкуството, културата, общественото развитие.

Иван Радуловски стана известен през  2013 г., когато се нареди сред финалистите на българския X Factor. В творческия му актив са десетки авторски песни. Най-новата сред тях е "Песен за теб", в която ще намерим една много лична изповед за изгубена любов, превърнала се в красива песен. Както споделя Иван Радуловски, предстои издаването на нов албум, а това е пилотната песен от него.


Още от категорията

Биг Бендът на БНР изненадва с филмова музика на Милчо Левиев в нов аранжимент

Биг Бендът на БНР с диригент Антони Дончев ще почете със специален концерт тази вечер (23.02) един от най-значимите български джаз музиканти – Милчо Левиев. Събитието, посветено на 85-ата годишнина от рождението на Милчо Левиев, ще се състои в Първо..

публикувано на 23.02.23 в 05:25
Квартет „Светоглас”

В песенния свят на Апостола

Трудно е да изброим страниците, изписани за живота и делото на националния герой на България Васил Левски. Измежду тях откриваме и интересни сведения за певеца Левски. В своята книга „Апостолът на свободата“ английската писателка Мерсия Макдермот..

публикувано на 22.02.23 в 05:15
Снимка: предоставена от организаторите

Между класиката и джаза – музика цветна, жива, необичайна

През 2023 г. Плевенската филхармония отбелязва 70 години от създаването си. Прави го с поредица концерти, първият от които, дирижиран от Борислав Йоцов, постави бляскавото начало на празничните събития. Сама по себе си тази програма също е събитие,..

публикувано на 20.02.23 в 12:57