Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Йорданка Фандъкова няма да се кандидатира за столичен кмет наесен

2
Йорданка Фандъкова
Снимка: БГНЕС

“Няма да се кандидатирам за кмет на следващите избори, това е моето решение”, каза пред Нова тв Йорданка Фандъкова, която е начело на София с мандата на ГЕРБ от 2009 г. Тя обясни, че отдавна е взела решението да се оттегли, но го обявява едва сега, за да не изгуби екипът й мотивация за работа. Най-дълго управлявалият столичен кмет отказа да коментира кой ще бъде официалният кандидат на ГЕРБ, определяйки като “спекулации” предполагаемите имена.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Валежите спират, облаците се разкъсват и отстъпват място на слънцето в почивните дни

В събота, 15 юни, в България се очаква предимно слънчево време.  В сутрешните часове, на места в равнините и низините, видимостта ще е намалена. След обяд, главно над източните и планинските райони ще се развива купеста облачност, но ще бъде без..

публикувано на 14.06.24 в 19:35

България днес - 14 юни 2024 г.

В „България днес“ на 14 юни ви предлагаме актуална информация от България и българските общности зад граница, звукова картина от местата в България с най-тежки поражения от мощната буря снощи, хроника на събитията с балкански адрес от..

публикувано на 14.06.24 в 19:00

Спират шести блок на АЕЦ "Козлодуй" заради неизправност в неядрената част

На 15 юни ще бъде спрян за планови превантивни ремонтни дейности шести блок на АЕЦ "Козлодуй" поради констатирани неизправности на маслената система на блочен трансформатор в неядрената част и индикации за пропуск на топлоносител в парогенератор...

публикувано на 14.06.24 в 15:42