Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

МВР е готово да противодейства на купения вот

Снимка: БГНЕС

МВР е готово за предстоящите на 2 април парламентарни избори, тъй като подготовката е започнала своевременно. Това обяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред журналисти в Пловдив в първия ден от предизборната кампания. Той посочи, че са набелязани рисковите секции с необичайно много преференции. Вече има сигнали и първи образувани производства за подготовка за купуване на гласове. Органите на реда са подготвени да противодействат на купения вот. Демерджиев заяви, че вярва, че провеждането на машинния вот ще мине безпроблемно, както и излъчването на живо на броенето на бюлетините.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Оранжев код за много горещо време е подаден за цялата страна

В петък  ще е слънчево и горещо. След обяд ще има заоблачаване, но само на отделни места на изток ще превали краткотрайно. Минималните температури ще са между 20° и 24°, в София 20°. Максималните ще са от 34° до 39°, в столицата 34°.  По..

публикувано на 11.07.24 в 19:05

Рок легенди от DEEP PURPLE, MR. BIG и ACCEPT са специални гости на "Фестивала в долината на виното“

На голямата сцена на четвъртото издание на "Midalidare - Rock in the Wine Valley" от 12 до 14 юли, наред с хедлайнърите  DEEP PURPLE, MR. BIG и ACCEPT ,   участват още 13 банди от чужбина, сред които Axel Rudi Pell, Hammerfall, Beast in Black, The..

публикувано на 12.07.24 в 06:15

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 8

В осмия брой на предаването с водещ Красимир Мартинов разказваме за б ългарските стъпки в далечна Бразилия, описани в книгата на Даниел Методиев. От Венета Николова научаваме какво  предлага българската закусвалня на Шошана в Сао Пауло, а с..

публикувано на 11.07.24 в 12:00