Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Плувецът Антъни Иванов е бил задържан с канабис

Снимка: БГНЕС

Антъни Иванов – един от най-добрите български плувци в последните години, е бил арестуван в Благоевград за притежание на канабис, съобщиха от МВР. В момента спортистът е със спрени права заради три неявявания на извънсъстезателни допинг проверки в рамките на една година.

Освен Антъни Иванов е задържан и неговият приятел Борис Панайотов – спортист и курсант в Академията на МВР. При полицейската проверка двамата са предали доброволно 0,4 грама канабис.

Плувецът нарече случилото се “лошо стечение на обстоятелствата”. “Имахме намерение, но не го направихме, готов съм да дам кръвна проба”, обясни той и добави, че заедно с Борис Панайотов са били арестувани за един час. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Пострадалите при пожарите ще могат да се настаняват и в хотели като украинските бежанци

След тежки дни на битка с огъня пожарната обстановка в страната ни е овладяна. Няма опасност от разпространение на пожара, възникнал на гръцка територия в близост до българо-гръцката  граница. От наша страна са осигурени и разположени достатъчно екипи и..

публикувано на 24.07.24 в 13:50

Еврокомисията почти повтори препоръките си от 2023 г. за българското правосъдие

Еврокомисията представи годишния доклад за върховенството на закона в ЕС. Комисията отбелязва промените, приети в Конституцията на България. Остават предизвикателствата пред качеството на законотворческия процес, се посочва в документа. В България,..

публикувано на 24.07.24 в 13:07

Ще се захлади и ще превалява, ще има летни бури с гръмотевици

В четвъртък  над страната ще премине студен фронт с облаци и валежи. Ще има краткотрайни, на места в Централна, Югозападна и Източна България интензивни дъждове с гръмотевични бури и градушки. Минималните температури ще са между 16° и 22°, в София 16°...

публикувано на 24.07.24 в 12:53