Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА надви "Левски" във вечното дерби

Снимка: БГНЕС/Надежда Пеева

Отборът на ЦСКА-София победи "Левски" с 2:0 в дербито от 28-ия кръг на Първа лига. Червените не дадоха шансове на съперника си пред над 30 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски". 
Срещата беше белязана от ексцесии по трибуните, изстрелване на ракети от секторите, както и опит на феновете да нахлуят на пистата. С победата отборът на ЦСКА се нарежда втори в класирането с 60 т., а "Левски" остава 4-ти с 51 т.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

БСП няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ и ДПС, започва обединение вляво

БСП ще остане в опозиция и няма да подкрепи правителство с мандата нито на ГЕРБ, нито на ДПС. Решението е взето от Националния съвет на БСП. Това каза пред журналисти Атанас Зафиров, който ще изпълнява функциите на временен председател на БСП на мястото..

публикувано на 15.06.24 в 17:25
Атанас Зафиров

Атанас Зафиров сменя Корнелия Нинова на лидерския пост в БСП

За временен председател на БСП на мястото на подалата оставка след лошото представяне на левицата-столетница Корнелия Нинова на изборите е избран Атанас Зафиров. До 10 ноември трябва да бъде извършен прекият избор на постоянен лидер на социалистите,..

публикувано на 15.06.24 в 14:42

Националният археологически музей участва в Европейските дни на археологията

По-различен поглед към науката Археология – като основа за комуникация, публично споделяне на европейското наследство, и по-лесен достъп до него – дава инициативата Европейски дни на археологията 2024, която се провежда в редица държави на континента...

публикувано на 15.06.24 в 10:25