Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 25 и 26 май ще има изнесени консулски услуги за българите в Калабрия

Снимка: Посолство на България в Италия / Фейсбук

Изнесени консулски дни за български граждани ще се проведат в град Акония ди Куринга, регион Калабрия, на 25 и 26 май, съобщи българското посолство в Италия. Всички българи в област Калабрия, ще имат възможност да получат следните консулски услуги: подаване на заявление за издаване на лични документи, нотариална заверка на пълномощни и предоставяне на консулски консултации. Временната консулска служба ще работи от 9:30 до 16.00 часа местно време на 25 май  и от 9:30 до 11:30 на 26 май – неделя. Предварително запазване на час не е необходимо, посочват още от дипломатическото представителство.Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Проекти на българите в Молдова ще бъдат подпомогнати финансово от България

Министерство на външните работи на България чрез посолството на страната ни в Молдова обяви процедура за приемане и подбор на предложения за проекти, които ще бъдат изпълнявани с безвъзмездна финансова помощ в рамките на Програма за подкрепа..

публикувано на 11.06.24 в 15:21

Само ГЕРБ са имали предизборна проява в Босилеград и спечелиха вота в сръбската община

ГЕРБ взема най-много гласове  - 70,  при гласуването в секцията в Босилеград в Западните покрайнини в Сърбия, сочат окончателните данни. Втори са "Продължаваме промяната - Демократична България " с 30 гласа. Трети се нареждат "Възраждане" с 24..

публикувано на 11.06.24 в 09:05
Опашка за гласуване във Великобритания по време на изборния ден

Едва 500 българи във Великобритания са успели да гласуват за Европарламент

На проведените в неделя избори за български парламент в Обединеното кралство победител е "Продължаваме промяната - Демократична България". Голямата изненада и на Острова е партия „Величие“ с трета позиция след "Възраждане". При по-ниска..

публикувано на 11.06.24 в 09:01