Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българска компания за протеинови барчета разширява дейността си

Снимка: Healthy Bars

Българската компания за протеинови барчета Healthy Bars планира да изгради нова фабрика в столичния район "Връбница". Регионалната инспекция за околна среда и води вече е уведомена за намерението, а от компанията обявиха, че с разширяването на дейността им, ще бъдат разкрити нови 45 работни места. В момента компанията разполага с една база с две поточни линии и 105 работници и дистрибутира продуктите си в 46 държави по света. Рецептата и технологията за производство са тайна, а опаковките са дело на клиентите, с които работят. Това позволява продуктите на българския производител да се разпространяват под различни марки.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Министърът на икономиката Петко Николов в „Ел Би Булгарикум“

Държавната млечна компания модернизира завода си във Видин

Πpeз ceптeмвpи зaпoчвa мoдepнизaция нa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa дъpжaвнaтa ĸoмпaния зa млeчни пpoдyĸти "Eл Би Бyлгapиĸyм" във Bидин. Пъpвoнaчaлнo пpeдcтoи дa бъдaт peмoнтиpaни xлaдилнитe пoмeщeния в cĸлaдoвeтe и дa бъдaт пpeacфaлтиpaни aлeитe,..

публикувано на 15.09.24 в 09:20

Министър предлага държавните служители да бъдат кредитирани от ББР

Министърът на иновациите и растежа Росен Карадимов не се е отказал от идеята държавната Банка за развитие (ББР) да отпуска преференциални кредити за работещите в публичния сектор. В интервю за БНТ той поясни, че идеята му е била неправилно..

публикувано на 14.09.24 в 13:49
Извънредният и пълномощен посланик на Китайската народна република в България Н.Пр. г-жа Дай Цинли

Н.Пр. Дай Цинли: България и Китай имат практично сътрудничество, което се надяваме да задълбочим

България и Китай установяват дипломатически отношения помежду си преди 75 години – през 1949-а. Година по-късно КНР и НРБ си разменят посланици и двустранните отношения се развиват пълномащабно – подписани са договори за сътрудничество в културата,..

публикувано на 11.09.24 в 12:05