Оттука започва денят


От рано сутринта в сряда с Радио Шумен

      Желаете да се разсъните приятно, да започнете деня си с много музика и добре информирани - бъдете и в сряда с Радио Шумен! От 6 до 10 часа в предаването ,,Оттука започва денят“ ще намерите всичко това! В студио едно ще бъде екипът: водещ -..

публикувано на 04.02.20 в 13:13

Вторник сутрин в "Оттука започва денят"

Температурни рекорди в началото на февруари – но не с отрицателен, а с положителен знак. Неприлично топлото и сухо време буди редица тревоги – освен за намаляващото количество вода в язовирите, и за състоянието на посевите. Коментарът на..

публикувано на 03.02.20 в 16:38

С Радио Шумен като на празник!

И радиото е като виното – не остарява с годините. Колко по-добро и пивко става обаче? Тази оценка ще оставим на вас – нашите слушатели. В първия ден на февруари, когато вашето Радио Шумен отбелязва 47-мия си рожден ден, отново ще ви предложим..

публикувано на 31.01.20 в 16:58

И на 2 февруари с Радио Шумен от сутринта

  Неделя, почивка и от рано сутринта с Радио Шумен - всичко това събрано с емоция и музика в предаването ,,Оттука започва денят“. Интересни събеседници, любопитни теми и актуални вести в ефира от 7 до 10 часа. Добро утро във втория ден на..

публикувано на 31.01.20 в 13:58

"Оттука започва денят" в утрото на 29 януари

Стари, ръждясали, недвижещи се от години автомобили, са част от пейзажа на всеки град. Излезлите от употреба коли продължават да заемат места пред жилищните блокове и по улиците. Собствениците им дори и да са ги бракували, си ги държат като паметници –..

публикувано на 28.01.20 в 16:14

Утро с радио Шумен

Музика за разсънване, много полезна информация, интересни теми. Всичко това ви очаква в утрото на 28 януари по радио Шумен. За да знаете, всичко, което е важно бъдете с „Оттука започва денят“. Веднага след новините в 06:00 ч. в ефира на радио Шумен..

публикувано на 27.01.20 в 16:18

Оттука започва 27 януари

Последствията за здравето ни от замърсения въздух, от високите количества фини прахови частици - това е една от темите в последния понеделник на януари, когато ще ви срещнем с д-р Светослав Дачев от Русе. Ще разширим темата с уредите за пречистване на..

публикувано на 24.01.20 в 17:14

Приятна неделя с Радио Шумен!

  Да посрещнем заедно утрото в неделя с Радио Шумен! Началото на предаването ,,Оттука започва денят” е след новините в 7 часа. В първите часове на 26 януари: интересни събеседници, любопитни теми, актуални вести и много музика! Водещ - Жулиета..

публикувано на 24.01.20 в 15:08

Събудете се с любимото Радио Шумен!

Събудете се отново с любимото си радио Шумен на 25-ти януари. В съботното утро ви очакват любопитни теми и интересни събеседници. Ще говорим за магията радио! Ще ви срещнем с млада дама, която рисува икони със завидно майсторство и ще чуете какво..

публикувано на 24.01.20 в 09:25

Петък с "Оттука започва денят"

Как една малка българска община се опитва със собствени средства да реши проблема с ниската раждаемост и застаряващото население? За какво ще бъдат използвани средствата, събрани от продажбата на мартеници, изработени от членовете на русенския..

публикувано на 23.01.20 в 16:48