Оттука започва денят


Четвъртък с "Оттука започва денят"

И този четвъртък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. В какво състояние е наскоро облагороденото пространство около самолета в Силистра? Какви нови условия са осигурени в Дневния център за деца с увреждания в Исперих? Спазват..

публикувано на 25.11.20 в 14:20

Сряда сутрин в "Оттука започва денят"

Автобусните превозвачи и таксиметровия бранш излизат на протест в сряда. Те са недоволни от ветото на президента Румен Радев. Позицията на шуменските превозвачи ще чуете в „Оттука започва денят“. Болницата в Силистра излезе с с апел за кръводаряване,..

публикувано на 24.11.20 в 14:15

Неделя с "Оттука започва денят"

И тази неделя ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Как редки визуални изкуства, дело на творци със зрителни затруднения, ще бъдат представени в проекта "Феерия от мрак и светлина"? По какъв начин методиката за скоростно четене..

публикувано на 20.11.20 в 18:58

Петък сутрин в "Оттука започва денят"

Силистренци отново на протест. Те ще блокират в продължение на 30 часа граничния контролно-пропускателен пункт против преминаването на тежкотоварни автомобили през града. Още по темата ще чуете в „Оттука започва денят“ на 20 ноември. За първи път в..

публикувано на 19.11.20 в 13:50

Приятно утро в четвъртък с Радио Шумен

  Бъдете с Радио Шумен и в очакване на новия ден. Добро утро на 19 ноември, малко след 7 часа,   ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Всичко актуално и много музика в ефира на Североизтока в четвъртък до 10 часа. Водещ –..

публикувано на 18.11.20 в 13:23

Оттука започва 17 ноември

До кога е приемът за фелдшери в Русенския университет, как ще се наваксват дефицитите от електронното обучение  и какви са вариантите гимназистите да останат в класната стая максимално дълго, как да заявите желание да дарите кръвна плазма във Варна, защо..

публикувано на 16.11.20 в 16:43

Неделя сутрин с "Оттука започва денят"

Събудете се с радио Шумен в неделя. С интересни и любопитни теми ще наситим утрото ви в почивния ден. Ще ви разкажем за първите птици, маркирани със сателитни предаватели, които се очаква скоро да пристигнат в района на Шабленско - Дуранкулашкия езерен..

публикувано на 13.11.20 в 16:29

Оттука започва събота сутрин

Събота сутрин в „Оттука започва денят“ ще ви разкажем за полезните и лечебни свойства на маслото от черен кимион. Познато и използвано от хилядолетия, то все още е малко популярно у нас. Коледните празници вече са близо, затова ще погледнем и към тях –..

публикувано на 13.11.20 в 13:27

Петък с "Оттука започва денят"

И този петък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Зеленият коридор, в който хората над 65-годишна възраст могат да пазаруват е в часовия диапазон 8.00 – 10.00 часа. Спазва ли се условието за осигуряване на зелен коридор в..

публикувано на 12.11.20 в 15:00

Добро утро с Радио Шумен и в четвъртък

   Бъдете с Радио Шумен и в очакване на новия ден. Добро утро на 12 ноември, малко след 7 часа,  ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Всичко актуално и много музика от ефира на Североизтока в четвъртък до 10..

публикувано на 11.11.20 в 11:06