Оттука започва денят


"Оттука започва денят" в събота сутрин

Към местата памет в Шумен ще погледнем в събота сутрин ден преди Съединението на България. Какво е състоянието на военните паметници, кои са и къде са? – очаквайте разговор с подполковник Георги Георгиев, началник на Военното окръжие в Шумен. В..

публикувано на 04.09.20 в 15:18

Петък с "Оттука започва денят"

И този петък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Какви възможности за обучение предлага Училищната „Телерик Академия“? Как шуменци ще посрещнат предстоящите почивни дни? Защо филмовата продукция „ Драгоево – легендата на моя..

публикувано на 03.09.20 в 17:57

Трети септември в "Оттука започва денят"

„Общински гардероб“ – така се нарича инициативата на общинската администрация в Главиница, в която се събират дрехи за хора в нужда. Още за тази кампания ще ви разкажем в четвъртък сутрин в „Оттука започва денят“. Ще проверим какво се случва на общинския..

публикувано на 02.09.20 в 15:56

Вторник с "Оттука започва денят"

И този вторник ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Защо са бави ремонтът на бул. „Потсдам“ в Русе и ще бъде ли завършена в срок реконструкцията на уличната мрежа? Ще се отрази ли влизащото от днес увеличение на дейностите за..

публикувано на 31.08.20 в 16:56

Неделя с "Оттука започва денят"

И тази неделя ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Пред какви предизвикателства ще се изправят колоездачите, които ще се включат в седмото издание на велоприключението „Дунав Ултра“? Защо философията за нулевия отпадък става..

публикувано на 29.08.20 в 11:21

Краят на лятото...

В съботното утро на Секновение, когато според народния календар се отбелязва краят на лятото, в „Оттука започва денят“ ще ви поканим да участвате значими кампании и да посетите интересни културни събития. Ще научите първи актуалната и любопитна..

публикувано на 28.08.20 в 15:42

Понеделник сутрин с "Оттука започва денят"

В понеделник сутрин в последния ден на август „Добро утро“ от студиото на Радио Шумен ще ви пожелаят Данаил Денчев и Людмила Борисова. Да поставим началото на новата седмица с добро настроение и актуални теми, е предложението, което отправяме към вас в..

публикувано на 30.08.20 в 10:00

Петък сутрин с "Оттука започва денят"

В петък сутрин в „Оттука започва денят“ заедно с Богомил Николов от Асоциацията „Активни потребители“ ще изясним въпроса сирене ли е сиренето, в което водата надвишава допустимата норма по БДС. Оказва се, че най-масово продаваните сирена съдържат огромен..

публикувано на 27.08.20 в 15:16

Четвъртък с "Оттука започва денят"

И този четвъртък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“.   В кои населени места в община Русе бяха раздадени безвъзмездно компостери за домакинствата? Как ще се преобрази междублоково пространство в Силистра? Къде ще ни отведе..

публикувано на 26.08.20 в 14:02

Приятно утро в сряда с Радио Шумен

  Всичко актуално и много музика в ефира на Радио Шумен от 7 до 10 часа. Добро утро, сутринта на 26 август, ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор Венета Стоянова...

публикувано на 25.08.20 в 15:11