Оттука започва денят


Вторник с "Оттука започва денят"

И този вторник ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. В кои часове от денонощието жителите и гостите на Шумен могат да се радват на светлинните ефекти и каскадата пред Съдебната палата? Защо разградският клуб „Инитиум“ търси..

публикувано на 24.08.20 в 16:58

Понеделник сутрин с "Оттука започва денят"

Мръсният въздух в Разград събира съветниците на извънредна сесия в понеделник. Още по темата ще чуете в „Оттука започва денят“. В утрото на 24 август ще ви разкажем за работата на медиаторите от Шумен, които от началото на КОВИД-кризата не са спирали да..

публикувано на 23.08.20 в 10:05

Събота сутрин с "Оттука започва денят"

Събота сутрин ще ви поканим на екскурзия в страната чрез изложбата от магнити, която можеда се види в Регионалната библиотека в Силистра. След това ще се качим на боксовия ринг в Шумен, където ще се срещнат силата и женската грация. Шуменският клуб по..

публикувано на 21.08.20 в 13:18

Приятно петъчно утро с Радио Шумен

  Добро утро, малко след 7 часа сутринта на 21 август, ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Всичко актуално и много музика в ефира на Радио Шумен до 10 часа. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор..

публикувано на 20.08.20 в 13:54

Четвъртък с "Оттука започва денят"

И този четвъртък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Как обществото и европейските институции се грижат за най-уязвимите групи в условията на пандемия? Защо изложбата „ Миналото днес“, която можем да видим в Русе,  е добър..

публикувано на 19.08.20 в 18:08

Вторник сутрин с "Оттука започва денят"

Във вторник сутрин в „Оттука започва денят“ утрото ще започне с протести – този път на жителите на село Златар. Те ще изразят недоволството си от липсата на вода пред общинската администрация във Велики Преслав. Още по темата ще ви кажем в утрото..

публикувано на 17.08.20 в 14:08

Неделя с "Оттука започва денят"

И тази неделя ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Какви са алтернативите на почивката край морския бряг? Как се изработват предмети с душа? Как премина старта на дългоочаквания Лудогорски маратон и какви изненади подготвиха..

публикувано на 14.08.20 в 17:50

Люти чушки, неврографика и йога

Тези три теми могат да бъдат свързани само в утрото на Радио Шумен на 15-ти август между 7,00 и 10,00 часа. Така, че денят обещава да започне „горещо“, да сбъдне мечтите ви и да продължи релаксиращо и отпускащо. С други думи предстоят ни три часа време за..

публикувано на 14.08.20 в 15:54

С Радио Шумен и в понеделник сутринта

    За добър старт на новата седмица бъдете на вълните на Радио Шумен! В ранното утро на 17 август, от 7 до 10 часа - всичко актуално и много музика в предаването ,,Оттука започва денят“. Може да го слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен. Водещ..

публикувано на 14.08.20 в 10:56

Сряда с "Оттука започва денят"

И тази сряда ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Спазва ли се забраната за достъп на автомобили по отсечката между паркинга до Паметник "Създатели на българската държава” и Шуменската крепост? Одобряват ли шуменци..

публикувано на 11.08.20 в 19:02