Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Orari i Hekurudhave Shtetërore të Bullgarisë tani është në dispozicion në hartat Google maps

Foto: http://fan.bdz.bg

Për një lehtësi maksimale për udhëtarët orari i Hekurudhave Shtetërore Bullgare tanimë është i dukshëm edhe në hartën Google maps, njoftoi Hekurudha Shtetërore. Gjatë kërkimit të një itinerari konkret në internet-platformën bullgare për lëvizje tregohen dhe drejtimet për udhëtimet e trenave. Kjo i zgjeron mundësitë gjatë zgjedhjes së një transporti të përshtatshëm. Me përfshirjen në platformë, Hekurudha Shtetërore Bullgare jep kontributin e vet ndaj ruajtjes dhe mbrojtjes së natyrës, sepse hekurudha, si një transport më i pastër ekologjik, ndan më pak emisione të dëmshme në atmosferë, thuhet në njoftim.


Më shumë nga rubrika

Po shkojmë drejt bishtit të epidemisë së Covid-19

Vëzhgohet një “lodhje” e epidemisë, tha para mikrofonit të Radios Kombëtare Bullgare prof. asoc. Georgi Popov, shfi i Klinikës së Sëmundjeve Ngjitëse pranë Akademisë Ushtarako-Mjekësore dhe anëtar i Shtabit Operativ Kombëtar për kundërvënien e..

botuar më 20-05-31 11.14.PD

Gjatë qershorit 60% prej të shkurtuarve për shkak të pandemisë do të kthehen në punë

Gjatë dy javëve të fundit ka një tendencë të qëndrueshme të lidhur me ndryshimin e raportit mes të regjistruarve në zyrat e punësimit dhe të punësuarve, informuan nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Në javën e fundit të gjendjes së..

botuar më 20-05-31 10.21.PD
Ekaterina Zaharieva dhe Ivica Daçiç

Ministrat e punëve të jashtme të Bullgarisë dhe Serbisë biseduan për pandeminë

Ministrat e punëve të jashtme të Bullgarisë, Ekaterina Zaharieva, dhe të Serbisë, Ivica Daçiç, zhvilluan bisedë telefonike. Dy ministrat, të cilët janë dhe zv.kryeministra, konstatuan se falë masave parandaluese të ndërmarra në kohën e duhur..

botuar më 20-05-31 9.49.PD