Programi i ditës

Programi i ditës


Bullgaria sot – 30 shtator 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 30 shtator 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju prezantojmë një sondazh të Radio Bullgarisë ndër qytetarët bullgarë në lidhje me zgjedhjet e pritura të parakohshme parlamentare në..

botuar më 22-09-30 3.00.MD

Bullgaria sot – 29 shtator 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 29 shtator 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju tregojmë për një aplikim të ri të disa sipërmarrësve të rinj bullgarë që synon të kufizojë përhapjen e mbetjeve plastike...

botuar më 22-09-29 3.00.MD

Bullgaria sot – 28 shtator 2022

Në fillim të programit të ditës më 28 shtator 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Ekonomi” do të keni mundësi të dëgjoni për interesin e bullgarëve ndaj makinave elektrike dhe hibride, në importin e të cilave kohët e fundit..

botuar më 22-09-28 3.00.MD

Bullgaria sot – 27 shtator 2022

Në fillim të programit të ditës më 27 shtator 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Histori” do t’ju tregojmë për shkrimtarin e njohur Dimitër Talev. Në rubrikën e përditshme “Kënga e Ditës” do të keni mundësi të..

botuar më 22-09-27 3.00.MD

Bullgaria sot – 26 shtator 2022

Në fillim të programit të ditës më 26 shtator 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Kulturë” do të keni mundësi të njiheni me piktorin bullgar Petër Stanimirov, i cili rikrijoi ankthet në botimet bullgare të librave të..

botuar më 22-09-26 3.00.MD

Bullgaria sot – 23 shtator 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 23 shtator. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “ Fizarmonisti i njohur Dimitar Angellov në moshën 80 vjeçare: "Muzika është..

botuar më 22-09-23 3.00.MD

Bullgaria sot – 22 shtator 2022

Më 22 shtator 1908 Bullgaria u rishfaq në hartën e botës  pas zgjedhës osmane pesëshekullore.  Çlirimi i vendit erdhi më 3 mars 1878 , pas përfundimit të Luftës Ruso-Turke, por njohja e Pavarësisë së tij ishte një proces i gjatë për të cilin punuan të..

botuar më 22-09-22 3.00.MD

Bullgaria sot – 21 shtator 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 21 shtator.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Olivie dhe Mitana Rosh përpara Radio Bullgarisë” Programi do të..

botuar më 22-09-21 3.00.MD

Bullgaria sot – 20 shtator 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 20 shtator. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “ Vllada Tomova për muzikën popullore bullgare si një frymëzim” Programi do të..

botuar më 22-09-20 3.00.MD

Bullgaria sot – 19 shtator 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 19 shtator.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Maja Ananieva e cila i mëson fëmijët me “Koloritin” bullgar” Programi do të..

botuar më 22-09-19 3.00.MD