Bullgaria do t’i dërgojë Shqipërisë ndihmë humanitare

Foto: arkiv

Qeveria bullgare mori vendim për t’i dërguar Shqipërisë ndihmë humanitare për përballimin e pasojave të tërmetit gjatë muajit shtator. Kryedrejtoria “Siguria nga zjarri dhe mbrojtja e popullatës” pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme do të sigurojë transportimin e ndihmës humanitare si dhe të 1000 batanijeve. Kryqi i Kuq Bullgar do të dërgojë 50 shtretër dhe 50 dyshekë. Vlera e ndihmës humanitare është mbi 2500 euro.

Më shumë nga rubrika

Amerikanët dëshirojnë të prodhojnë armë në Bullgari

Përfaqësues të tetë kompanive amerikane vizituan Bullgarinë për të zhvilluar 70 takime në ndërmarrje bullgare. Këtë e bëri të ditur nëpërmjet profilit të saj në Facebook Ambasada e ShBA-së në Sofje. Afaristët kanë marrë pjesë dhe në një forum,..

botuar më 19-12-06 12.16.MD

Kuvendi ratifikoi kredinë për interkonektorin e gazit Greqi-Bullgari

Kuvendi Popullor ratifikoi Marrëveshjen ndërmjet Bullgarisë dhe Bankës Evropiane të Investimeve (BEI) në lidhje me marrëveshjen e 10 tetorit të këtij viti mes Bankës Evropiane të Investimeve dhe “Holdingut energjetik bullgar” ShA për financimin..

botuar më 19-12-06 11.26.PD

Filluan “Ditët e Dhurimit” në përkrahje të njerëzve me probleme të riprodhimit

Sot fillon edicioni i shtatë i nismës “Ditët e Dhurimit”. Ngjarja është me qëllim bamirës – të ndihmojë çiftet me probleme të lidhura me shëndetin riprodhues që të kenë fëmijë. Nisma mbledh në një vend dhurues të materialit riprodhues (qeliza veze..

botuar më 19-12-06 11.15.PD