Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Korrigjime të ngutshme ligjore për shkak të kualifikimeve për Euro 2020

Stadiumi "Vasill Levski" në Sofje
Foto: www.ticketpro.bg

Parlamenti shqyrton ndryshime të ngutshme në ligjin për rendin publik gjatë zhvillimit të aktiviteteve sportive. Korrigjimi është për dhënien e aktit për përshtatshmëri të stadiumeve bullgare sipas kritereve ndërkombëtare të UEFA-s. Korrigjimet janë të domosdoshme që të garantohet zhvillimi i ndeshjes prej kualifikimeve për Euro 2020 më 27 mars mes Bullgarisë dhe Hungarisë. Që të marrin stadiumet certifikata për siguri ndenjëset për publikun duhet të jenë fiksuar shumë mirë dhe të jenë punuar prej materialesh speciale. Rregullohen edhe aksesi i njerëzve me çrregullime te stadiumet, kërkesat për ndriçimin, tingëllimi dhe monitorimi me video, si dhe koordinimi i veprimtarive të ndryshme.

Më shumë nga rubrika

COVID-19 në Bullgari: Dita 21

Ka infektuar të rinj me COVID-19 në Bullgari, 6 janë të vdekurit Numri i njerëzve të prekur nga virusi i ri në Bullgari në orën 17.00 më 28 mars është 331 veta, informoi udhëheqësi i shtabit kombëtar për koronavirusin gjeneral major..

botuar më 20-03-28 7.08.MD
Gjen. Vencisllav Mutafçijski

331 janë të infektuarit me COVID-19 në Bullgari, 6 janë të vdekurit

Numri i njerëzve të prekur nga virusi i ri në orën 17.00 më 28 mars në Bullgari është 331 veta, informoi udhëheqësi i shtabit kombëtar për koronavirusin prof. Vencisllav Mutafçijski. Gjatë 24 orëve të fundit akoma tri veta vdiqën dhe kështu..

botuar më 20-03-28 6.24.MD

Shteti do të kompensojë të gjithë punëdhënësit me humbje mbi 20%

Partnerët në Këshillin Kombëtar për Bashkëpunim Trepalësh arritën mirëkuptim për skemën e propozuar nga qeveria për kompensimin e bizneseve, të cilat janë prekur nga masat kundër koronarirusit. Këshilli mblodhi në një tyrezë përfaqësuesit e..

botuar më 20-03-28 4.38.MD