Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Dokumenti për shkelje rrugore – i mjaftueshëm për të heqjen e patentës së shoferit

Foto: BGNES

Me dokumentin e lëshuar nga Policia Rrugore për shkelje të rregullave të qarkullimit do të mund të kërkohen gjoba, sanksione pasurore, të hiqet patenta e shoferit apo të hiqen pikat nga patenta e shoferit . Këtë e parashikojnë projekt-ndryshimet në Ligjin për Rregullat e Trafikut Rrugor, të publikuara për diskutim publik.

Në rast të parkimit jo të drejtë dokumenti mund të lëshohet dhe në mungesë të shkelësit. Në se organet kompetente kërkojnë fajtorin dhe nuk e gjejnë atë dy herë me radhë, dokumenti do të konsiderohet i dorëzuar.


Më shumë nga rubrika

Fillon një program në mbështetje të biznesit të vogël dhe të mesëm

Kompanitë e vogla dhe të mesme do të mund të marrin kredi nga bankat tregtare, të garantuara 80% nga Fondi i Fondeve, ndërsa banka do të marrë riskun për pjesën tjetër prej 20%. Masa është pjesë e programit për rimëkëmbje të shpallur sot nga..

botuar më 21-06-22 4.00.MD
Aleksandër Zllatanov

Fillon një fushatë informimi midis romëve për vaksinimin

Ministria e Shëndetësisë është duke marrë masa për të informuar pakicën rome në lidhje me vaksinimin kundër Covid-19, tha zëvendësministri Aleksandër Zllatanov. Në ministri u mbajt një takim me ndërmjetësuesit shëndetësorë në lagjet rome...

botuar më 21-06-22 1.29.MD

6 parti po hyjnë me siguri në parlamentin e ri

Tre javë para zgjedhjeve parlamentare, GERB-SDS dhe "Ka një popull të tillë" /ITN/ ndajnë 1.5%, sipas një sondazhi përfaqësues kombëtar të Trendit, i cili u zhvillua nga 11 deri në 18 qershor me kërkesë të gazetës "24 çasa". Parlamenti i..

botuar më 21-06-22 10.11.PD