Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Nisma e re e Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e Fëmijëve

Foto: BTA

Për vitin e tretë me radhë Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e Fëmijëve shënoi Ditën e Fëmijëve me koncert të fëmijëve të talentuar bullgarë nga nisma e re “Falënderimi më i madh i fëmijëve”.  

Qëllimi është që me videot e shkurtra të fëmijëve të përfshira në një projekt të përbashkët të inkurajohen talentet e reja të Bullgarisë. Ekipi i Agjencisë beson se e mira dhe falënderimi ecin krah për krahë dhe sa më shumë tregojmë falënderimin tonë, sa më shumë njerëz do të motivohen ta bëjnë botën një vend më të mirë për të jetuar. 


Më shumë nga rubrika

Me 96 000 janë rritur të papunët për shkak të Covid-19

Të papunët e porsaregjistruar tejkaluan 218 000 veta për periudhën nga 3 shkurti deri në 12 korrik. Këtë e tregojnë të dhënat më aktuale të Institutit Kombëtar të Statistikave dhe të Agjencisë së Punësimit pas zhvillimit të monitorimit të posaçëm..

botuar më 20-07-14 10.35.PD

Ambasada e SHBA-së: Protestat janë shenjë e një shoqërie të gjallë civile

E drejta e mbledhjes paqësore është një vlerë kryesore demokratike Demonstratat dhe protestat janë shenjë e një shoqërie të gjallë civile. Këtë e shënojnë një deklaratë të vet nga Ambasada e SHBA-së në Sofje me rastin e protestave civile, të cilat..

rinovuar më 20-07-14 9.56.PD

Austria ndaloi fluturimet e udhëtarëve nga Bullgaria nga 15 deri në 31 korrik

Autoritetet austriake ndaluan nga 15 deri në 31 korrik fluturimet e udhëtarëve nga Bullgaria dhe nga vende të tjera, kryesisht ballkanike, për shkak të përhapjes së Covid-19. Urdhëresa nuk u përket fluturimeve për transportim mallrash, për riatdhesim,..

botuar më 20-07-14 9.39.PD