Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Pa turistë britanikë në bregdetin bullgar

Plazhi në Sllënçev Brjag
Foto: Daniella Kostadinova

Bullgaria mbeti në listën e shteteve, të cilat kanë vendosur karantinë të detyrueshme për turistët britanikë. Kjo u bë shkas për anulimin e rezervimeve të tyre të planifikuara. Karantinë të detyrueshme ka edhe për shtetasit e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut, të cilët hyjnë në Bullgari.

Shumica e hoteleve në Sllënçev Brjag shpresojnë kryesisht tek turistët nga Britania e Madhe dhe tani për tani mbeten në mbyllura. Megjithatë hotelierët shpresojnë tek turistët gjermanë, rumunë dhe polakë. Janë marrë të gjitha masat e domosdoshme për sigurinë e mysafirëve.

Më shumë nga rubrika

Bojko Borisov

Kryeministri Bojko Borisov mori pjesë online në Asamblenë e përgjithshme të OKB-së

“Rendi ditor për zhvillim të qëndrueshëm deri në vitin 2030” është shumë i rëndësishëm për Bullgarinë, si çelës për përballimin e pabarazive dhe arritjen e një shoqërie prosperuese dhe paqësore, tha Kryeministri Bojko Borisov para takimit për..

botuar më 20-09-18 6.32.MD

Covid-19 në Bullgari – Dita e 195

Zgjatje të gjendjes së jashtëzakonshme epidemike deri në fund të nëntorit propozoi Kryeinspektori shtetëror i shëndetësisë Kryeinspektori shtetëror i shëndetësisë doc. Angell Kunçev i ka propozuar Këshillit të Ministrave për ta..

botuar më 20-09-18 5.54.MD

Presidenti shqyrtoi perspektivat ekonomike me investitorë nga SHBA-ja

Presidenti Rumen Radev dhe Dhoma Tregtare Amerikane në Bullgari shqyrtuan mundësinë për rritje të investimeve me vlerë të lartë të shtuar. Dhoma bashkon mbi 330 kompani amerikane, bullgare dhe multikombëtare që kanë veprimtari në vend dhe..

botuar më 20-09-18 5.06.MD