Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Protestuesit: Nuk duhet të presim se Brukseli do ta pushojë nga posti i Kryeministrit Bojko Borisovin

Arman Babikjan
Foto: BTA

“Në debatin në Parlamentin Evropian për sundimin e ligjit në Bullgari u dëgjuan shumë gjëra të pakëndshme për Bullgarinë. Në fakt, këto janë fjalë që dëgjohen në sheshe. Por askush nuk duhet të presë se Brukseli do ta pushojë Bojko Borisovin. Këtë duhet ta bëjnë bullgarët”. Këtë e tha në një intervistë për Televizionin Kombëtar Bullgar Arman Babikjan, një prej organizatorëve të protestave antiqeveritare te ne nga e ashtuquajtura “Trio e Helmuar”.

Protestuesit kanë në plan të fillojnë aksione kundër zyrave të partive nga koalicioni në pushtet, si dhe në vendet ku Kryeministri Bojko Borisov zhvillon trajnimet e tij sportive.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 271

Parlamenti miratoi propozimin e qeverisë për të përfshirë Bullgarinë në marrëveshjet e BE-së për blerjen e vaksinave kundër COVID-19 Vaksina nuk do të përfshihet në kalendarin e imunizimit të Bullgarisë. Ajo do të vendoset vetëm pas pëlqimit..

botuar më 20-12-03 7.30.MD
Ministri Angellov

Vaksinimi kundër COVID-19 vetëm me pëlqimin e informuar

Parlamenti miratoi propozimin e qeverisë për të përfshirë Bullgarinë në marrëveshjet e BE-së për blerjen e vaksinave kundër COVID-19 Vaksina nuk do të përfshihet në kalendarin e imunizimit të Bullgarisë. Ajo do të vendoset vetëm pas pëlqimit të..

botuar më 20-12-03 3.37.MD

Komisioni Evropian ngriti padi kundër Bullgarisë për shkak të ndotjes së ajrit

KE-ja ngriti padi para Gjykatës së BE-së kundër Bullgarisë për shkak të moszbatimit të vendimit të Gjykatës për cilësinë e ajrit atmosferik dhe shkeljen e vazhdueshme të vlerave të lejuara të grimcave të pluhurit. Kërkesa mund të çojë në vendosjen..

botuar më 20-12-03 3.28.MD