Резултати : Autor Rosica Kavallxhieva

Paul Glider dhe Rosica Kavallxhieva në godinën e BNR-së

Paul Glader: Unë po e shoh Bullgarinë në një trajektore të favorshme, por kjo kërkon institucione të qëndrueshme

“Ne kemi nevojë për të punuar në plan botëror për rikthimin e besimit në media dhe të lidhjes së tyre me auditorin”. Këtë e tha para Radios Kombëtare Bullgare (BNR) gazetari amerikan, pedagog dhe sipërmarrës Paul Glader, i cili gërsheton karrierën e tij..

24.10.19 15:47 |

Një radio-program i cili e bën jetën më të mirë

Besojmë se krijimi i një mjedisi të afërt me atmosferën e shtëpisë ose me këtë të klubit për fëmijë, do të ketë një ndikim shumë pozitiv mbi pacientët e vegjël të spitaleve , thonë kolegët nga programi muzikor “Kasta Diva” i Radios Kombëtare..

03.09.19 15:52 |

Një debutim i suksesshëm i tenorit Mihail Mihaylov në Hungari

Gala koncerti final i operës “Tre tenorët”, për të cilin biletat u shitën shumë përpara fillimit të festivalit “Bartok plus” në Miskolc - Hungari, u kthe në një fishekzjarr të vërtetë të kënaqësisë muzikore. E tillë ishte atmosfera  në sallën e bukur..

30.08.19 11:07 |

Po zhvillohet fushata “Bashkë kundër dhunës në shkollë”

“Bashkë kundër dhunës në shkollë” është iniciativa e parë e madhe në programin e ri 5 vjeçar për bashkëpunim / 2018-2022/ midis Fondit të Fëmijëve të OKB-së dhe qeverisë bullgare, më konkretisht midis Ministrisë së Shkencës dhe Kulturës...

22.01.19 14:39 |