Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветелин Цветанов е новият директор на "Автомобилна администрация"

Снимка: РАДИО ВИДИН

От днес Цветелин Цветанов е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация". Той заменя досегашния директор на Агенцията Димитър Ганев.

Цветелин Цветанов е роден в Плевен и завършва механотехникума в града. След това продължава образованието си в Техническия университет в Габрово. Дипломира се в Университета за национално и световно стопанство със специалност "Икономика и управление на индустриалното предприятие".

По време на управлението на ГЕРБ от 2009 година до 2013 година Цветелин Цветанов е бил директор на регионалната автомобилна инспекция в Плевен.

Сред приоритетите на Цветелин Цветанов са по-строг вътрешен контрол, подобряване работата на контролните органи на пътя,  предстоят и срещи с транспортния бранш. ДАИ ще продължи да работи и по евродирективите.

Засега директорът на Дирекция "Автомобилна инспекция"  Владимир Колев запазва поста си, научи още "Хоризонт".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Обвинените в корупция от ДАИ Плевен остават в ареста

И тримата обвинени в корупция в Държавната автомобилна инспекция в Плевен остават в ареста. Това потвърди и Апелативният съд във Велико Търново. Регионалният директор на ДАИ Николай Николов е обвинен за злоупотреба със служебно положение, изнудване и..

публикувано на 30.10.14 в 15:04

От днес МВР и ДАИ санкционират всички шофьори, чиито автомобили не са готови за зимата

Това съобщава "Нова тв". Акция "Зима" стартира преди две седмици. Шофьорите имаха две седмици толеранс, през които само бяха предупреждавани, без да отнасят глоби. Сега катаджиите ще следят за изправни чистачки, гуми и светлини. Съвместно с..

публикувано на 17.11.14 в 11:15