Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В ареста остава шофьорът на турски тир, отнел живота на двама души при катастрофа

Снимка: Радио Шумен

Окръжният съд във Велико Търново остави за постоянно в ареста 52-годишния шофьор на турски тир Али Алкан, предизвикал катастрофа с две жертви.

В неделя следобед край град Килифарево, при движение с висока скорост, той удари челно с камиона си лека кола, в която на място загинаха майка и син от Велико Търново.

Турският гражданин избяга от произшествието в опит да напусне страната с друг камион, но беше арестуван на тир-паркинг.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Двама души загинаха в катастрофа по пътя Килифарево – Дебелец

Двама души загинаха при челен сблъсък на на лека кола и ТИР с турска регистрация. Инцидентът е станал около 17 ч.   по пътя   между Килифарево и Дебелец Водачът на камиона се опитал да избяга, но е открит и задържан от полицията...

обновено на 29.03.15 в 21:09

Един човек загина при катастрофа в Русе

Шофьор загина при поредния пътен инцидент. Произшествието е станало малки преди 15 часа на изхода към София на русенския булевард "България". Два автомобила са се сблъскали, след което единият се е ударил в електрически стълб и се самозапалил...

публикувано на 29.03.15 в 16:09

Двама души загинаха при катастрофа, станала тази сутрин в центъра на Кресна

Инцидентът е станал към 06:30 часа.Бус и лека кола, са се ударили челно.Главен път Е-79 е затворен за движение на тежкотоварни автомобили. Леките коли се пренасочват по обходни маршрути. 

публикувано на 29.03.15 в 08:42

Пиян шофьор предизвика катастрофа край каолиновското село Гусла

Шофьор с рекордните от началото на годината 3,35 промила алкохол предизвика пътно-транспортно произшествие край каолиновското село Гусла, съобщиха от ОД на МВР в Шумен. Сигнал за инцидента е подаден днес около 10:30 часа. 32-годишен водач на лек автомобил..

публикувано на 27.03.15 в 14:47