Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Хасково Георги Иванов е проверяван за неплатени данъци

Снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура в Хасково започна проверка за неплащане на данъци срещу кмета на града Георги Иванов.

На Областната дирекция на МВР в Хасково са дадени указания за проверка на собствеността на имотите и на автомобилите, тяхната стойност и съответствието им с декларираните доходи от кмета Георги Иванов и свързаните с него лица.

Предвидена е и пълна проверка на търговските дружества, в които участва съпругата му Даниела Захариева, свързаните с нея лица, както и на придобитите земеделски земи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Хасково

Хасково и Одрин в обтегнати отношения заради парк с името "Арменци"

Хасково и Одрин развалиха добрите си отношения заради това, че хасковските общински съветници кръстиха парк с името "Арменци". В писмо до общината кметът на Одрин Реджеп Гюркан заявява, че е притеснен от мотивите за взетото решение и предупреждава, че..

публикувано на 24.04.15 в 09:20

Одрин преустановява отношенията с община Хасково

Властите в Одрин обявиха, че замразяват отношенията си с Хасково заради името на парка „Арменци“. В общинската администрация се е получило писмо от кмета на Одрин - Реджеп Гюркан . В писмото Гюркан остро осъжда общината затова, че е приела името на парка...

обновено на 23.04.15 в 10:19

Подписват първи договори за целево финансиране в Хасково

Днес от 14.00ч. в Областна администрация Хасково ще бъдат подписани първите три договора за целево финасиране в Област Хасково с представители на Сдруженията на собствениците по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните..

публикувано на 19.02.15 в 08:18