Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията в Хасково разпитва заподозрени за купуване на гласове

В полицията в Хасково са били привикани за разпит лица, за които има съмнение, че извършват купуване на гласове преди местния вот. От Областната дирекция на МВР в Хасково съобщиха, че днес може да има и арестувани.

Припомням, премиерът Бойко Борисов каза тази сутрин, че в цялата страна се извършва операция срещу купуване на гласове и има вероятност да бъдат задържани над 1000 души, които търгуват с гласовете на избирателите.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Районната прокуратура в Шумен ръководи бързо производство за имотна облага, с цел купуване на гласове

Районната прокуратура в Шумен ръководи започнато бързо производство срещу Денис Б. Ахмед, който дал на другиго имотна облага, с цел да го склони да упражни избирателното си право в полза на определен кандидат, политическа партия или коалиция, или да гласува..

публикувано на 23.10.15 в 14:48

Цацаров иска за снемане на имунитета на кандидат-кмет на Узунджово заради разследване за купуване на гласове

Главният прокурор Сотир Цацаров е внесъл искане до ЦИК за снемане на имунитета на кандидата за кмет на село Узунджово Деян Ванчев. Срещу него се води разследване за организирано купуване на гласове. Според прокуратурата,  през септември и първата..

публикувано на 21.10.15 в 13:29

Разследват купуване на гласове в Монтана

Три досъдебни производства за нарушение на избирателните права на гражданите и лихварска дейност са образувани при полицейска акция в Монтана , съобщават от Областната дирекция на МВР. Специализирана полицейска операция за противодействие на..

публикувано на 16.10.15 в 12:37