Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Плевенският Драматично-куклен театър "Иван Радоев" вече предлага вечерни представления за деца

За първи път плевенският Драматично-куклен театър "Иван Радоев" предлага вечерни представления за деца, съобщи директорът Васил Василев. По повод празника на Плевен, който се отбелязва на 15 май, започна  инициативата "двама на театър с един билет". 

За първи път малките зрители в Плевен ще могат да гледат детски представления от 18 часа. За този час през май в репертоара са предвидени три заглавия: "Объркана приказка", "Франклин" и "Куклена фиеста". Актьорите от Драматично-кукления театър "Иван Радоев" подаряват на своите зрители възможността да гледат нашумелите постановки "Женско царство" и "Катаклизми" на Голяма сцена и "Отворена брачна двойка" на Камерна сцена. Като се включат в новата инициатива – двама на театър с един билет. Така ще дадем възможност повече плевенчани да са наши зрители. Ива Николова, актриса, която е и режисьор.
Хората са гладни и жадни за култура. Това е лъжа, че в провинцията никой не ходи на театър, но просто възможностите са много по-ограничени, много по-малко възможностите за реклама, затова ние се опитваме и някакви алтернативни начини за реклама да се правят

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!