Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветан Цветанов представи отчет пред активисти на ГЕРБ в Плевен

Снимка: БГНЕС

В Плевен на последните местни избори ГЕРБ постигна слаб резултат в областния град, заяви Цветан Цветанов на отчетно събрание пред актива на партията. Цветанов каза още, че ГЕРБ ще имат самостоятелна кандидатура на предстоящите президентски избори. Заместник-председателят на ГЕРБ представи отчет и анализ на местния вот в областта.

Не е късно за отчет на местните избори сега. В момента имаме по-трезва оценка за това, което трябва да направим, каза Цветан Цветанов.

Той определи общия резултат в област Плевен като добър, но не пропусна да отбележи, че в самия град Плевен е слаб, защото кметът не е от ГЕРБ. От Плевен е и председателят на НС Цецка Цачева, която е избрана за депутат оттук.

Партия ГЕРБ ще участва самостоятелно на тези избори. Ние сме партия, която обичаме да носим отговорност, подчерта Цветанов. 

На въпрос може ли Цецка Цачева да е кандидатът на ГЕРБ за президент, Цветанов отговори:

Госпожа Цачева е един изключително ерудиран, достатъчно всеотдаен човек. От тази гледна точка е съвсем нормално подобни хора, с подобни качества да бъдат обсъждани и да бъдат разглеждани като потенциални кандидатури, но към настоящия момент не бих дал нищо повече от личните качества на госпожа Цачева, които ги оценявам изключително високо.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!