Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов: Медиците от „Шейново” имат цялата ни подкрепа

Премиерът иска общо решение срещу насилието над медици

Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов е поискал на днешното правителствено заседание да се търси общо решение срещу насилието над медици. 

Борисов е заявил цялата си подкрепа за лекарите в столичната АГ болница "Шейново", където баща нападна лекарка, отказала да му даде плацентата на бебето му.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Съдът остави в ареста Владимир Стоянов, който нападна лекарка от болница "Шейново"

Заради високата обществена опасност на деянието му Софийският районен съд остави за постоянно в ареста Владимир Стоянов , който нападна гинеколог от болница "Шейново", защото отказала да му даде плацентата на новороденото му дете.  Мъжът е обвинен за..

публикувано на 04.07.17 в 16:07

Лекарите в болница "Шейново" излязоха на протест

Лекарите от столичната АГ болница "Шейново" излязоха на протест заради инцидента с д-р Албена Гагова, която беше нападната от баща, защото отказала да му даде плацентата на бебето. Това не може да се случи без разрешение на Агенцията по трансплантации...

публикувано на 04.07.17 в 12:04

Мъжът, нападнал лекарка в "Шейново", не е имал документи от Агенцията по трансплантация

Мъжът, който нападна лекарка от болница "Шейново", не е имал документи от Агенцията по трансплантация. Това каза за "Хоризонт" д-р Марияна Симеонова , която е директор на Агенцията: Няма издаден такъв сертификат или разрешение – няма как да се случи...

публикувано на 04.07.17 в 13:46