Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Преглед на печата

Вестник 24 часа публикува интервю на вицепрезидента Илияна Йотова, дадено за БНР вчера, в което тя оценява като правилно решението на правителството да не гоним руски дипломати. По думите на Йотова българската позиция по случая "Скрипал" е правилната, разумната и работещата.

"Доган с мрачна прогноза за света", пише Стандарт. Изданието обяснява, че на рождения си ден почетният председател на ДПС е коментирал, че не е привърженик на това, което Русия направи в Крим, но не е и безразличен и към това, което прави Западът. По темата Турция Ахмед Доган е заявил: "Не ми харесват нещата, които се случват в нашата съседка!" За ролята на ДПС в България, той е подчертал, че партията е гарант за сигурността, допълва Стандарт като се позовава на информация от сайта 24rodopi.com.

"Партийната субсидия най-тлъста в България", пише вестник Труд. Изследване на студентската програма за законодателни проучвания на НС в редица европейски държави показва, че субсидия от 11 лева на получен глас годишно е безпрецедентна в  Евросъюза.

"200 милиона лева се готвят да изхарчат българите по Великден", информира вестник Стандарт. Парите са за празнични ваканции и трапези. Над 450 000  нашенци се готвят да пътуват, 200 000 от тях - в чужбина. Хит в дестинациите тази година е Германия, отбелязва всекидневникът.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!