Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Почина прострелялата се млада жена във Враца

Снимка: Радио ВИДИН

Почина Михаела, дъщерята на полицай, която се простреля в главата снощи. Информацията беше потвърдена от близки на момичето и от МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца.

Инцидентът стана около 20 часа в неделя в апартамент на бл. 135 на ж.к. „Дъбника“ в града.

При неизяснени все още обстоятелства, 25-годишната Михаела се е простреляла със служебното оръжие на баща си. Тя беше откарана с линейка в спешния център във Враца, където е починала.

Снощи имаше предположения, че се готви екип от неврохирурзи в София, който да се заеме с младата жена. Според неофициалната информация, дори Михаела беше качена на линейка за София, което днес не беше потвърдена от МБАЛ „Христо Ботев“, тъй като тя е издъхнала още в спешно-приемно отделение.

По случая е образувано досъдебно производство.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
ДГ

Продължава записването за безплатна храна за деца в община Лом

Продължава записването за безплатна храна за деца от 10 месеца до 3-годишна възраст в Лом. Родители с ниски доходи или без никакви средства могат да кандидатстват за получаване на храната, която се приготвя в яслата до детска градина №2 "Червената шапчица" на улица "Бозвели". Освен тях могат да кандидатстват и родители на деца с увреждания,..

публикувано на 02.09.24 в 10:06

Огнеборци гасиха гори в землището на село Киреево

През вчерашния ден в 15.15 часа е постъпил сигнал за горски пожар в землището на село Киреево, община Макреш. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Пламъците са унищожили 40 декара иглолистна гора и 35 декара широколистна гора. В потушаването на пожара са участвали два екипа на РСПБЗН-Кула, горски служители и доброволци от селото...

публикувано на 02.09.24 в 09:58

Съставът на РИК - Враца ще бъде назначен служебно

Централната избирателна комисия ще назначи служебно Районната избирателна комисия (РИК) във Враца, след като партиите и коалициите от 50-ия парламент не се разбраха за разпределение на позициите. Консултациите при областния управител Николай Николов не дадоха положителен резултат.  От коалицията ГЕРБ-СДС, която има право на 4 квоти в 13-членната..

публикувано на 02.09.24 в 07:50

И във Видин не се разбраха за състава на Районната избирателна комисия

Политическите партии и коалиции не постигнаха съгласие за състав на Районна избирателна комисия – Видин за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. На проведените днес консултации о бластният управител Ани Арутюнян представи квотното разпределение в съставите на районните избирателни комисии. РИК 05 в област Видин ще се състои от 13..

публикувано на 01.09.24 в 17:35

Видинският драматичен театър откри новия творчески сезон

Общинският драматичен театър "Владимир Трандафилов" откри днес новия творчески сезон с първа репетиция "на маса". Заглавието, което видинският театър ще подготви за публиката е "Бог високо" - пиеса на проф. Кирил Топалов. Режисьор на постановката ще е Минчо Събев, а сценографията ще бъде дело на Богдан Гешев. Пиесата е свързана с историята на Видин и..

публикувано на 01.09.24 в 15:00

Назначават служебно РИК - Монтана

Централната избирателна комисия ще трябва да определи състава на Районната избирателна комисия в Монтана. Това стана ясно след като к онсултациите за избор на Районна избирателна комисия в Монтана, при областния управител инж. Калин Хайтов, се провалиха. 13 са членовете на РИК Монтана. За председател ГЕРБ – СДС предложи Габриела Николова, която бе..

публикувано на 01.09.24 в 13:44
Община Враца

Избраха директор на общинско предприятие във Враца

Сашко Вълков остава директор на общинското предприятие "Спорт и туризъм" във Враца. Той ще бъде начело на дружеството през следващите 3 години, след като спечели конкурс за поста. Възложител на състезанието беше Община Враца. Вълков спечели овакантената позиция от предишния началник Кирил Кирков с оценка от Много добър 4.50. На този етап не е ясно..

публикувано на 01.09.24 в 13:00