Джак, Майк и Спайк

4
Дарина Василева
Снимка: Дарина Василева

Кучетата от породата Джак Ръсел териер са много темпераментни. Те са подходящи любимци за хора, които обичат движението. Ще ви дадат цялата си любов, но ще искат да играят, лаят и подскачат. Дарина Василева от Монтана е горд собственик на три кучета от тази подвижна порода - Джак , Майк и Спайк . Баща и син и едно намерено на улицата. Как живеят заедно и какви лудории правят ни разказва тя:

"Изключително весело е да имаш три кучета вкъщи.Правят бели, но после като те погледнат с един мил поглед и ти става смешно и мило. Научих се да приемам всичко от забавната страна. После почистваш и всичко започва от начало. Бяха скъсали дивана,вече използваме трети диван. Постоянно късат и лудеят.Съветвам хората да си вземат Джак Ръсел, определено и не само едно. Не си купувай приятел, осинови си!" - съветва Дарина Василева.

Повече може да чуете в звуковия файл.

Галерия

Вижте още

Различните професии бяха представени пред видински ученици

Среща на седмокласниците от видинското училище "Любен Каравелов" с  представители на бизнеса и професионалните гимназии от община Видин се проведе в актовата зала на училището. Формата е част от поредица от срещи, които предстои да се организират за  завършващите седми клас ученици  със съдействието на РУО - Видин. Пред седмокласниците застанаха..

публикувано на 10.12.19 в 16:30

22 коледни дръвчета бяха украсени от деца от Видин

За втора поредна година във Видин деца и ученици се включиха в инициативата "Коледни елхи на видинските деца и младежи". Алеята на елхите е около катедралния храм "Св. Димитър", а официално инициативата откри началникът на Регионално управление на образованието (РУО) във Видин - Веселка Асенова: "Благодаря на всички, които се..

публикувано на 10.12.19 в 14:13

Нови открития на врачанските археолози

 Александра Петрова и Нарцис Торбов , археолози в Регионален исторически музей - Враца,  са извършвали археологически проучвания на околностите на град Враца и землището на Мизия през това лято. "Отново се проучваше обекта в местността Градището прохода Вратцата , като беше разкрито пространството пред входа на късноантичната..

публикувано на 10.12.19 в 13:00

"Българската Коледа" помага на малкия Юли от Видин

6-годишният Юли от Видин е едно от децата на благотворителната инициатива "Българската Коледа". Момчето е с церебрална парализа, фонова ретинопатия и бронхиална астма. Посещава рехабилитатори, логопеди и психолози в специализирана болница. По съвет на специалистите бащата на детето - Юри Лилов, подготвя документи за  "Българската Коледа" . Радостта е..

публикувано на 09.12.19 в 18:01

Коледата с жива елха!

Наближава Коледа. Настроението е празнично. Време е да помислим за нашите коледни елхи. Вероятно пред всички всяка година се появява дилемата какво да изберем- изкуствена или естествена елха? И ако сме за естествена- тя отсечена или жива да е?  Не са един и двама защитниците на живото дръвче. Така е и с представителите на бургаското сдружение..

публикувано на 09.12.19 в 17:20

Центърът за временно настаняване във Видин подслонява повече бездомни през зимата

Центърът за временно настаняване във Видин през зимните месеци обикновено е с пълен капацитет. Десет са местата за хората без дом, но при тежки условия приемът може да бъде увеличен. Никой няма да остане без подслон, каза директорът Анета Георгиева: "Настаняването става чрез Дирекция "Социално подпомагане" като желаещите подават..

публикувано на 09.12.19 в 16:09

Мобилно приложение следи за фалшиви касови бележки

Приложение, пуснато от НАП, дава възможност за осъществяване на граждански контрол. Чрез апликацията можем да проверяваме дали касовите бележки, които се издават, са истински или опит за фалшификация. Софтуерът дава възможност за подаване на директни сигнали към приходната агенция, разказа Милена Борисова , ескперт в офиса на агенцията във Видин..

публикувано на 09.12.19 в 13:20