Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Комедийно шоу на гости във Видин

Снимка: haha.bg

Комедийното шоу “ВИЦАРИЯ” гостува днес във Видин. Това е шоу за вицове и смешни истории тип Open Mic (Отворен микрофон), в което участие взема и самата публика. Всеки от участниците може да разкаже интересна случка или виц. Това каза за Радио ВИДИН Дамян Диамандиев създател на социалната мрежа за вицове "haha.bg", както и на шоуто “ВИЦАРИЯ”:

"Шоуто се провежда посредством шумомер, който се излъчва на дисплей и всеки, който получи аплодисменти или овации мога да му дам оценка и определям кой е най-аплодираният участник и победителят печели 2 билета за комедийна театрална постановка. За първи път правя ВИЦАРИЯ във Видин. На различните места темите са различни. Във Видин подозирам, че ще има вицове и смешни истории на местния диалект на хората, защото това ги прави уникални и смешни. Избрах Видин, жена ми има корени от Ново село и 6,7 пъти в годината съм този район. Харесвам града и вярвам, че ще се развие на ниво на, което хората не вярват, че би могъл да достигне. Аз мисля, че Видин има нужда от такива събития, а и обичам този край. Очаквайте адски силен заряд от смях."

Шоуто се провежда из цялата страна и се радва на сплотена и всеотдайна публика. Във Видин шоуто започва днес 26 декември от 20 ч, а мястото е заведение на ул. "Цар Александър II" 11.

Вижте още

Гласуваха рекорден в историята на община Видин бюджет

Бюджетът за 2021 година , който е в размер на 52 милиона лева , което е с близо 10 милиона повече от миналогодишния, приеха с 23 гласа "за", 5 "против" и 2 "въздържал се" общинските съветници във Видин днес.  Приходите с държавен характер са 33 950 879 лв., а приходите с общински характер - 18 763 618 лв. Общата субсидия за делегирани..

обновено на 26.02.21 в 17:59

Центърът за социална рехабилитация и интеграция към фондация "Подкрепа за реализация" във Видин поетапно отваря вратите си за потребители

Темите в "Едно" на 26 февруари 2021 година: В Центъра за социална рехабилитация и интеграция към Фондация "Подкрепа за реализация" във Видин се готвят да започнат присъствено занимания с всички потребители. Продължават да търсят и нови възможности за работа и общуване, затова и екипът премина обучение за използване на дигитални мрежи за..

публикувано на 26.02.21 в 17:15

В саниран блок във Видин чакат строителите да поправят щетите от некачествен ремонт

По Радио Видин разказахме за неволите на живущи във вход "И" на блок 19 в жилищен комплекс "Крум Бъчваров", които се оплакаха от некачествен ремонт. Оказа се, че потърпевши са не само те, а проблеми има и в другите входове в блока. Ремонтът е извършен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.  За..

публикувано на 26.02.21 в 16:30

Оборска тор и купища боклуци на един входовете на ромския квартал във Видин

В сметище  е превърнат един от входовете на видинския ромски  квартал "Нов път".  Боклуците, изхвърляни  от двете страни на улица "Стара планина", тормозят живеещите наоколо от години, сигнализира слушател на Радио Видин. Проблемът се задълбочава и от купчините кравешка тор от кравеферма, която се намира в квартала. Торта се изхвърля редовно с..

публикувано на 26.02.21 в 11:30

Най-красивата мартеница търсят в Мизия

Конкурс "Българската мартеница през Вашите очи" организира община Мизия. Инициативата е насочена към  всички жители на общината, без ограничение на възрастта. Така всеки един ще покаже как вижда мартеницата, каза за Радио ВИДИН Елица Руменова от местната администрация: "Целта е може би по-скоро развлекателна и всеки един гражданин да покаже как..

публикувано на 26.02.21 в 11:13

Подкрепа за заетост в условията на пандемия от COVID-19

Пандемията от коронавирус изправи пред сериозни изпитания икономиката и пазара на труда в цяла Европа. За да смекчат удара върху бизнеса и да запазят поминъка на хората, Европейският съюз и държавите членки въведоха извънредни мерки. България също въведе мерки в помощ на  запазване на работните места в условията на пандемия. Компанията, която..

публикувано на 26.02.21 в 10:50

РИК Видин работи добре въпреки, служебното ѝ назначаване

Районната избирателна комисия във Видин работи добре и няма проблеми между членовете ѝ , въпреки, че бе създадена служебно от ЦИК, тъй като по време на консултациите за създаването ѝ не бе постигнато споразумение между политическите партии. Това каза в интервю за Радио Видин председателят ѝ Даниел Боянов. По думите му няма регистрирани..

публикувано на 25.02.21 в 17:55