Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Комедийно шоу на гости във Видин

Снимка: haha.bg

Комедийното шоу “ВИЦАРИЯ” гостува днес във Видин. Това е шоу за вицове и смешни истории тип Open Mic (Отворен микрофон), в което участие взема и самата публика. Всеки от участниците може да разкаже интересна случка или виц. Това каза за Радио ВИДИН Дамян Диамандиев създател на социалната мрежа за вицове "haha.bg", както и на шоуто “ВИЦАРИЯ”:

"Шоуто се провежда посредством шумомер, който се излъчва на дисплей и всеки, който получи аплодисменти или овации мога да му дам оценка и определям кой е най-аплодираният участник и победителят печели 2 билета за комедийна театрална постановка. За първи път правя ВИЦАРИЯ във Видин. На различните места темите са различни. Във Видин подозирам, че ще има вицове и смешни истории на местния диалект на хората, защото това ги прави уникални и смешни. Избрах Видин, жена ми има корени от Ново село и 6,7 пъти в годината съм този район. Харесвам града и вярвам, че ще се развие на ниво на, което хората не вярват, че би могъл да достигне. Аз мисля, че Видин има нужда от такива събития, а и обичам този край. Очаквайте адски силен заряд от смях."

Шоуто се провежда из цялата страна и се радва на сплотена и всеотдайна публика. Във Видин шоуто започва днес 26 декември от 20 ч, а мястото е заведение на ул. "Цар Александър II" 11.

Вижте още

Ново поколение център "Европа директно" е открит във Видин

Информационен център от ново поколение към мрежата "Европа директно" е открит във Видин. На събитието присъства ръководителят на Бюрото на Европейския парламент в България Теодор Стойчев. При откриването той изтъкна, че ц ентърът във Видин, както и останалите в страната е пряката връзка на регионите с Европейския парламент и Бюрото в България:..

публикувано на 14.05.21 в 17:00

76 абитуриенти изпрати математическата гимназия във Видин

С емоционална церемония ППМГ "Екзарх Антим I" Видин изпрати Випуск 2021 или така наречения, заради пандемията, випуск COVID-19. С редното си образование в  елитното училище завършват 76 ученици от три паралелки. В училищния двор, където се проведе изпращането имаше емоции и сълзи, радост и тъга. По традиция първо бе издигнат националния флаг под..

публикувано на 14.05.21 в 14:10

Кръговата икономика- инструмент за бързо възстановяване

Ефективното управление на ресурсите, намаляването на потреблението и отпадъците, важната роля на местните власти в прехода към кръгова икономика и промяната на обществената нагласа в сферата – около тези аспекти се обединиха участниците в дискусията „Кръговата икономика – инструмент за бързо възстановяване“ , организиран от Бюрото на Европейския..

публикувано на 14.05.21 в 10:45

Момичета от Лом с първо място на международна конференция

Първо място в V международна конференция "Да мислим екологично за бъдещето!" спечелиха две момичета от Лом - Цветислава Каменова и Мая Бисерова. Подготви ги  преподавателят по биология в Профилирана гимназия "Найден Геров" Румяна Цветева, която ръководи и общинския ученически еко клуб. Случайно попада на покана за участие в конференцията,..

публикувано на 13.05.21 в 16:41

Започват еднодневните излети във Врачанския Балкан

На 16 май Дирекцията на Природен парк "Врачански Балкан" и природозащитен център "Натура" организират разходка до водопад Скакля. Маршрутът е: гр. Враца - водопад Скакля - "Марков камък" - "Кораба" (Цигански камък) - с. Згориград. Водач на групата е Евгени Христов. С тази разходка във Врачанския Балкан започват еднодневните излети на..

публикувано на 13.05.21 в 16:33

Горски и градски цветя събира в градинката си Симеон Каменов

Симеон Каменов живее във видинския комплекс "Химик", в блок 24. Роден е във Враца и споделя, че му липсват Балканът и горите. Родът му е от село Очин дол- село зад пещерата Леденика. Срещаме се пред входа на блока, където е направил градина, в която си съжителстват горски и градски цветя. Казва, че любовта му към цветята и природата са го запазили..

публикувано на 13.05.21 в 16:31

Близо 550 зрелостници ще държат матури във Видинско

На 19 и 21 май предстоят Държавните зрелостни изпити, като на 19-ти е изпитът по Български език и литература, а на 21-ви по свободно избран предмет от учениците.  За област Видин на ДЗИ се очаква да се явят 547 зрелостника.  Каква организация е създадена за матурите в Областта, как ще се спазват противоепидемичните мерки, за какво трябва да..

публикувано на 13.05.21 в 14:20