Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Комедийно шоу на гости във Видин

Снимка: haha.bg

Комедийното шоу “ВИЦАРИЯ” гостува днес във Видин. Това е шоу за вицове и смешни истории тип Open Mic (Отворен микрофон), в което участие взема и самата публика. Всеки от участниците може да разкаже интересна случка или виц. Това каза за Радио ВИДИН Дамян Диамандиев създател на социалната мрежа за вицове "haha.bg", както и на шоуто “ВИЦАРИЯ”:

"Шоуто се провежда посредством шумомер, който се излъчва на дисплей и всеки, който получи аплодисменти или овации мога да му дам оценка и определям кой е най-аплодираният участник и победителят печели 2 билета за комедийна театрална постановка. За първи път правя ВИЦАРИЯ във Видин. На различните места темите са различни. Във Видин подозирам, че ще има вицове и смешни истории на местния диалект на хората, защото това ги прави уникални и смешни. Избрах Видин, жена ми има корени от Ново село и 6,7 пъти в годината съм този район. Харесвам града и вярвам, че ще се развие на ниво на, което хората не вярват, че би могъл да достигне. Аз мисля, че Видин има нужда от такива събития, а и обичам този край. Очаквайте адски силен заряд от смях."

Шоуто се провежда из цялата страна и се радва на сплотена и всеотдайна публика. Във Видин шоуто започва днес 26 декември от 20 ч, а мястото е заведение на ул. "Цар Александър II" 11.

Вижте още

Датско криминале за почивното време

Хана Краузе-Бендикс обича да мисли за себе си като за бутиков автор, чиито книги са стойностни, дълбоки и съответно не за всеки. Хана е известна, но по-скоро не особено успяла писателка, която не може да прости на хората, че не са дорасли за нейните творби. С четири книги зад гърба си, тя знае, че е майстор в описанията на човешката душа, но..

публикувано на 31.03.23 в 17:15
Снимката е илюстративна

Бездомно коте беше открито с изгаряния във Видин

Малко к оте беше намерено с изгаряния в областта на муцунката и предните лапи в жилищен комплекс "Панония" във Видин . То е открито от  Юлия Иванова , председател на Сдружението за защита на животните "Добрина, Хуманност, Състрадание"- Видин. По думите на жената к отето е изгорено умишлено и е станало поредната жертва на човешката жестокост...

публикувано на 31.03.23 в 15:20

Ина Данчева: Правилно хранене, спорт и качествен сън е най-добрата формула за всеки

С идването на първите топли дни изведнъж се сещаме, че лятото се задава и искаме бързо да се отървем от килограмите, натрупани през зимата. Но дали бързото отслабване е полезно за тялото ни? Кой е най-ефикасният и бърз начин да отслабнем и същевременно да изваем тялото си? Съществува ли перфектният хранителен режим?  Всъщност е невъзможно да..

публикувано на 31.03.23 в 14:30

Видин се обединява в подкрепа на 4-годишния Симеон

Благотворителен базар , средствата от който ще бъдат предоставени за лечението на  4-годишния Симеон от Видин ще се проведе утре, 1 април , на пазара пред стадиона в града. Началото е от 8 часа.  Симеон се ражда нормално, растежът и развитието му са нормални до поставянето на многокомпонентна детска ваксина, която предизвиква отлагането..

обновено на 31.03.23 в 11:47

Усмихни се, Видин!

Казват, че усмивката е най-красивото нещо, което човек може да носи. Но тя не само прави човека по-красив, а го одухотворява, защото както знаем от една любима българска песен „разбудила е тя човешкото в човека“.  Именно това цели и видинчанинът Едуард Тодоров, който от половин година се опитва да превърне Видин в най-усмихнатия град в..

публикувано на 31.03.23 в 10:00

Повечето българи имат проблем със съня - защо спим по-малко?

76% от българите споделят, че имат проблеми със съня си. Всеки трети се разсънва повече от два пъти на вечер, става прекомерно рано сутрин и рядко се усеща отпочинал. Най-честите аргументи за това са стрес (69%), изтощеност (46%), липса на физическа интензивност и напрежение на работното място (32%). Това показаха преди дни данните от..

публикувано на 30.03.23 в 17:00

Зимите не са това, което бяха

Защо зимите не са това, което бяха и защо тазгодишната зима е била най-топлата в България? Отговор дава климатологът Симеон Матев - част от авторския екип на научно-популярната платформа "Климатека". Изминалата зима в нашата страна е най-топлата откакто се правят метеорологични наблюдения.  В Европа изминалата зима е с положителна аномалия..

публикувано на 30.03.23 в 16:31