Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мартин Костадинов напусна "Ботев"

Снимка: Жоро Александров

Мартин Костадинов няма да продължи да играе за "Ботев" Враца през пролетния полусезон на Първа лига.


Информацията беше потвърдена от елитния футболен клуб. От там уточниха, че защитникът, който дойде през есента на 2020 г. под наем от "Арда", се е завърнал в тима от Кърджали. Старши-треньорът Николай Киров изявил желание да разчита на Костадинов до края на футболната кампания.


Футболистите на Ботев се събират днес за първото за годината си занимание на стадион "Христо Ботев". Преди тренировката от 13.30 часа ще има водосвет.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Локомотив" Мездра продължава в турнира за Купата

"Локомотив" Мездра победи категорично едноименния тим на Бутан с 4:0 във финала на Област Враца от турнира за Купата на България . Момчетата  на старши треньора Николай Нинов показаха явно повече класа и поведоха с класически резултата още  през първото полувреме.   Асен Русинов откри резултата в 21-ата минута, само десетина..

публикувано на 05.09.24 в 13:24

Втора американка се присъедини към "Монтана"

Киана Джонсън се присъедини към подготовката на женския баскетболен тим на Монтана . Американката направи първа тренировка със съотборничките си в зала "Младост".  31-годината Киана за последно игра в Минск, с който стана шампион на Беларус. Гардът е висока 178 сантиметра. Сара Бут е другата чужденка в тима на монтанчанки...

публикувано на 05.09.24 в 13:04

Турнир по футбол в памет на Семко Горанов ще се проведе в Мездра

Девети Детски футболен турнир Мемориал "Семко Горанов“ в памет на известния треньор, футболист и спортен деятел от близкото минало Семко Горанов (1936-2011 г.) ще се проведе на 14 септември, информират от Община Мездра.  Турнирът е организиран съвместно от Футболен клуб "Локомотив" Мездра и местната Община.  В тазгодишното..

публикувано на 04.09.24 в 15:32

Осем отбора на детски футболен турнир в Берковица

Детски футболен турнир стартира в Берковица. Той се провежда в памет на Иван Младенов и е част от програмата за   празника на Берковица. В надпреварата за деца, родени след 2015 година, Футбол 7, участват 8 отбора, разпределени в две групи. Кметът на Берковица Радослав Найденов приветства участниците: "Победители са всички, защото децата..

публикувано на 04.09.24 в 09:48

Първо място за СК "Кула" от Китен

Със спечелено първо място се завърна от Китен Спортен клуб "Кула ". Членовете на клуба участваха в спортните турнири по плуване, лека атлетика и петанк - трета възраст, заедно със СК "Спартакисти" - Плевен и СК "Мрамор" – село Мрамор, област София. Общият брой на участниците бе 69 на възраст от 55 до 88 години, разпределени във възрастови групи до 70..

публикувано на 04.09.24 в 08:41

Врачански пилот се качи на подиума на състезание в италианската столица

Завърши първият състезателен уикенд от шампионата Predator's Cup на пистата Валелунга до Рим.  Врачанинът Мартин Стоянов успя да постигне подиум в състезание - 1.  Уикендът започна с тренировка в събота сутринта. Стоянов постигна второ време в сесията в своя клас на непознатата за него писта. За съжаление в квалификацията се появи проблем с..

публикувано на 03.09.24 в 09:45

Тодор Янчев вече не е наставник на Ботев (Враца)

Ботев /Враца/ стана вторият елитен клуб, сменил треньора си броени кръгове от новата кампания.  След като ЦСКА се отърва от хърватина Томислав Стипич, същата участ сполетя и Тодор Янчев. Врачани съобщиха официално, че са прекратили сътрудничеството си с треньора по взаимно съгласие.  От клуба благодариха на Тодор Янчев за неговата работа, като му..

публикувано на 03.09.24 в 07:10