Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

БСП представи листата си за Видин

Снимка: Радио ВИДИН

"БСП за България" представи листата си за предстоящите парламентарни избори във Видин. Водач отново е юристът Филип Попов:

"Нашата листа е балансирана както по отношение на професии, така и по отношение на възрастова граница и разлика и разбира се съотношение мъже-жени. Всички ние от тази листа сме от Видин, милеем за град Видин, за област Видин. БСП показа в последните години, че е единствената алтернатива, показа, че само БСП има визия за това как да се развива България, има конкретна програма, приоритети и дори стъпки за първите 100 дни. Ще заложим на позитивна кампания, на това, което всъщност откроява "БСП за България" от всички останали политически субекти на сцената, а именно- прозрачност, прогнозируемост, стабилност."

На второ място в листата на БСП е представител на гражданската квота- строителният предприемач Жоро Василев. На трета позиция е Аня Ангелова, завършила е "регионално развитие" и "педагогика", председател на БСП-Брегово. Следват: Тихомир Трифонов, студент по право; д-р Наташа Петкова, председател на БСП-Ново село; Ивелин Каменов, представител на коалиционните партньори, юрист от Белоградчик; Андрей Андреев, икономист, председател на БСП-Димово и Милен Митов, учител от Видин.

Вижте още

Заявяваме електронно 7 услуги за изборите

На Портала за достъп до електронни административни услуги на Държавна агенция "Електронно управление" – egov.bg  могат да бъдат заявени електронно 7 услуги, предоставяни от общински администрации, свързани с Изборния кодекс, във връзка с предстоящите на 14 ноември 2021 г. избори за президент и вицепрезидент на Република България, и за народни..

публикувано на 27.10.21 в 11:12

Постигнаха съгласие за състава на подвижните секционни избирателни комисии в Община Видин

Днес се проведоха консултации за определяне на съставите на секции за гласуване с подвижна избирателна кутия във връзка с насрочените на 14 ноември 2021 г. избори за президент и вицепрезидент и за 47-мо Народно събрание, съобщава Община Видин. Партиите се споразумяха за разпределението както на ръководството на комисиите, така и на членовете. Ще..

публикувано на 25.10.21 в 13:14

Определиха секциите за хора с увреждания в Община Кула

Със заповед на кмета на Община Кула д-р Владимир Владимиров са определени секциите, в които избирателите с увредено зрение, затруднение в придвижването или с друго увреждане, могат да гласуват в достъпна среда.  Секциите са две и се намират в град Кула, ул. „Възраждане“ №32, СУ „Васил Левски“, същите са на първия етаж на сградата, която има..

публикувано на 25.10.21 в 11:45

На живо безплатен предизборен диспут по Радио Видин (видео)

Темата, по която говорят представителите на партиите и коалициите, които заявиха участие в диспута е: "Северозападна България през следващите 4 години - социална политика, икономика, инфраструктура". Водещ е Цветомир Цветанов. Дебатът ще се излъчва на живо едновременно в радио ефира и с видео стрийм на сайта на  Радио Видин  и на страницата на Радиото..

публикувано на 25.10.21 в 09:28

Безплатен предизборен диспут по Радио Видин

Безплатен предизборен диспут за парламентарните избори на 14 ноември 2021 г.  ще проведе и излъчи  Радио ВИДИН в  понеделник, 25 октомври, от 9:10 часа . Темата, по която ще говорят представителите на партиите и коалициите, които заявят участие в диспута е: "Северозападна България през следващите 4 години - социална политика, икономика,..

публикувано на 22.10.21 в 08:05

В Мездра проведоха допълнителни консултации за попълване съставите на СИК

Упълномощени представители на парламентарно представените партии и коалиции от партии в 46-ото Народно събрание проведоха допълнителни консултации за попълване на незаетите места в секционните избирателни комисии (СИК) в община Мездра на изборите за президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители на 14 ноември 2021 г...

публикувано на 18.10.21 в 13:10

Теми и дати на предизборните диспути в програмата на Радио Видин

Безплатен диспут ще се проведе на: •  на 25.10.2021 г. от 09:10 до 11:10 ч. с тема: „Северозападна България през следващите 4 години – социална политика, икономика, инфраструктура“ – водещ Цветомир Цветанов; За да участвате в безплатния диспут трябва да заявите писмено, участието в срок до 17 часа на 22.10.2021 г. на e-mail:..

публикувано на 14.10.21 в 17:46