Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана гостува на лидера Етър

Снимка: Любо Андреев

Монтана гостува на лидера във Втора лига Етър /Велико Търново/. Мачът от 30-ия междинен кръг е в сряда, от 19.30 часа, и ще се предава пряко по един от спортни телевизионни канали. След изтърпяване на наказание в игра се завръща десния защитник Александър Башлиев, който пропусна два мача. От травми продължава да бъдат измъчвани крилото Борислав Дамянов и защитникът Виктор Стойков. От групата отпадна вратаря Петър Димитров Петров. Момчетата на треньора Тони Здравков ще дадат всичко от себе си, за да вземат повече точки във Велико Търново.


"Противника който добре познаваме и те ни познават. Нямаме притеснение относно мача, отиваме с нашия отбор да се постараем да ги победим. Единственото което ме притеснява е бройката, с която разполагаме, тъй като тя е изключително малка последните мачове. Само 15 полеви, което дава голям проблем при определянето и на състава и на тактика, и особено когато трябва да се правят смените при второто полувреме", каза Тони Здравков


Мачът Етър – Монтана е поверен на  Валентин Станчев, Станимир Илков и Васил Шавов. Четвърти арбитър е Станимир Тодоров.


групата на Монтана:

вратари: Петър Л. Петров, Мартин Петков;

защитници: Александър Башлиев, Стефан Цонков, Иван Михов, Стоян Предев, Димитър Буров, Даниел Стоянов;

полузащитници: Стефан Каменов, Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Идрисс Фудил, Алекс Тодоров;

нападатели: Лиандро Мартис, Мехди Уамри, Румен Георгиев, Владислав Цеков, Айман Касими.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Село Зверино е домакин на офроуд състезание

Популярното състезание „Зверино 4Х4 Екстрийм” стартира от днес и ще продължи до 25 август (неделя).  Турнирът е на затворено трасе с няколко екстремни зони с врати в него. Състезанието се провежда в 5 класа - "Прототип", "Модифициран", "Стандарт", "Отворен без екстреми" и "Отворен с екстреми". Участниците в "Прототип", "Модифициран",..

публикувано на 23.08.24 в 15:58

Деца от школата на "Локомотив" (Мездра) с отлично представяне на турнир

Отлично се представят три формации от Детско-юношеската школа на "Локомотив" (Мездра) на турнира "Mistral Cup Saint Vlas" в Несебър. Футбол 7 – Родените през 2014 година постигнаха три победи в груповата фаза срещу отборите на "Атлетик" (Козлодуй) с 8-2, "Асеновец" (Асеновград) с 9-3 и "Марсашльок" (Малта) с 5-4. Футбол 9 – Родените през..

публикувано на 23.08.24 в 14:44

Футболен турнир зарадва село Згориград

Врачанското село Згориград беше домакин на футболен турнир , организиран под егидата на Българска асоциация по минифутбол. През изминалите 2 дни десетки отбори от Враца и региона участваха в надпреварата “За купата на кмета - Згориград”. На финала на съревнованието кметът на община Враца Калин Каменов поздрави участниците за спортсменската..

публикувано на 23.08.24 в 12:10

Млад рефер свири "Локомотив" (София) - "Ботев" (Враца)

Денислав Сталев получи наряд да ръководи мача между  "Локомотив" (София)  и  "Ботев" (Враца) . Срещата от програмата на 6-ия кръг на Първа футболна лига е в петък, 23 август  и ще започне от 19:00 часа на стадиона в столичния квартал " Надежда". На главния съдия ще помагат Светослав Енчев и Иван Копчев, а наряд за четвърти рефер..

публикувано на 22.08.24 в 11:31

Враца е домакин на Международен турнир по делтапланеризъм

Враца отново е домакин на Международен турнир по делтапланеризъм. Градът под Околчица е ветеран в провеждането на такива турнири, като началото им стартира преди 20 години. С течение на времето обаче интересът към тях намалява и за известно време те не се организират, но от 6 години насам традицията се възобновява и от 2019 година отново..

публикувано на 21.08.24 в 17:03

Азербайджанец победи врачанин на световното по борба в Аман

Врачанинът Калоян Иванов не успя да стигне до бронзовия медал на световното първенство по класическа борба за кадети в йорданската столица Аман.  Петият от европейското първенство отстъпи с 0:9 точки от Амрах Амрахов /Азербайджан/, което сложи край на мечтите му за отличие от шампионата на планетата. Сънародникът му Динко Нейков обаче стигна до..

публикувано на 21.08.24 в 09:43

Млади футболни таланти от Враца са трети на турнир в Перник

Футболистите на "Ботев" Враца, родени през 2015 и 2016 година, се включиха успешно в турнира Перник къп. Надпреварата се проведе преди дни в миньорския град. Отборът беше воден от старши-треньора Радослав Георгиев и директора на детско-юношеската школа Ивайло Георгиев. В спортно-техническия щаб попадна и Митко Панов – възпитаникът на врачанската..

публикувано на 21.08.24 в 08:00