Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локо" Мездра записа трета победа

Снимка: ОФК "Локомотив" Мездра

"Локомотив" Мездра най-после се добра до успех и победи "Янтра" Полски Тръмбеш с 3:2 в среща от 9-ия кръг на Северозападната Трета лига, която се игра в Роман заради наказание на домакините.

Гостите поведоха  с 2:0, но „железничарите” натиснаха и успяха да изравнят с попадения на Кристиян Димитров. Голямата  заслуга за победата е на Кристиян Йотов, който влезе като резерва, направи асистенция и отбеляза победния гол в последните секунди на срещата..

Локомотивци започнаха срещата в следния състав: Христо Георгиев, Васил Сапунджиев, Николай Ганчев, Ваньо Иванов, Йоан Цанев, Деян Иванов, Михаил Бешев, Асен Русинов, Александър Стоянов, Васил Калоянов, Кристиян Димитров




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Купа за видинчанки от държавното по джудо

Състезателките на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" заслужиха купа от Държавното отборно първенство по джудо за девойки младша възраст. На състезанието в Перник възпитаничките на старши треньора Пламен Петров победиха отбора на "Слава" Монтана, но след това отстъпиха на бъдещите шампионки от СК "Хаджи Димитър" Сливен. В репешажите обаче се наложиха над..

публикувано на 13.05.24 в 12:21

Купа за баскетболистките от "Ботев 2012"

Женският отбор на "Ботев 2012" спечели силен турнир по баскетбол, проведен в София. Изпълнителният директор на клуба Христо Илиев похвали за старанието всички състезателки. Врачанки вдигаха купата, след като постигнаха 4 поредни победи, съответно над "Политехника" /Дупница/ с 86:61 точки, над белгийския Оликса Тайгърс със 77:67 пункта и над столичния..

публикувано на 13.05.24 в 11:58

Борец от Враца с медал от международен турнир

Състезателят на СК Ботев 93 от Враца - Калоян Иванов завоюва бронзов медал в категория 48 кг, възраст U17 на международния турнир в Румъния.  Състезанието в северната ни съсадка беше последна проверка на националния ни отбор за кадети преди предстоящото Европейско първенство.  В турнира взеха участие 20 страни.

публикувано на 13.05.24 в 11:45

"Монтана" с равенство срещу "Дунав"

Футболистите на "Монтана" завършиха 1:1 при гостуването си на "Дунав" (Русе) в среща от 32-ия кръг на Втора лига.  В 14-та минута Никола Борисов изведе напред "монтанци", като прати топката в мрежата на Даниел Николов след заучено положение. Малко преди почивката Ндуалу Пахама възстанови равенството 1:1. Още в самото начало на срещата Антон..

публикувано на 13.05.24 в 10:30

"Кула 04" е новият шампион

Отборът на "Кула 04" спечели Областната футболна група на Видин, Сезон 2023/2024. В последния кръг на първенството възпитаниците на треньора Пенко Йончев разгромиха с 10:1 като гости "Рациария" Арчар и заслужиха шампионската купа. В друга среща от кръга настоящият шампион "Ботев" Грамада изненадващо отстъпи като домакин на "Тимок" Брегово с 2:3 и завърши..

публикувано на 12.05.24 в 20:57

Видинските математици са вицешампиони на България по лека атлетика

Отборът на ППМГ "Екзарх Антим I" Видин постигнаха огромен успех на финалите от ученическите игри по лека атлетика при юношите 11-12 клас. В Сливен възпитаниците на Анелия Димитрова спечелиха половин дузина медали в индивидуалните дисциплини, което ги изкачи на почетната стълбичка в отборната надпревара в генералното класиране със сребърните..

публикувано на 12.05.24 в 19:37

Видинчанка заслужи медал от силен международен турнир в Словения

Талантливата състезателка на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" Никол Николова прибави още един медал към богатата си колекция. Тя спечели бронз от силния международен турнир по джудо "Аполон" в Марибор, Словения. В състезанието участваха близо 1000 джудоки от 117 клуба от цяла Европа. След турнира Никол ще остане на тридневен тренировъчен лагер в..

публикувано на 12.05.24 в 19:27