Песен на деня – „Всяка година по същото веме”

Песента „Всяка година по същото време” стана известна от изискания телевизионен клип на звездата на българския джаз Белослава и младия Орлин Павлов, когото тя покани за партньор в дуета. Песента е част от едноименния спектакъл на Малък градски театър зад канала, чиято премиера бе през ноември миналата година. Видеото е дело на режисьора Иван Москов и оператора Светослав Михайлов. Автор на музиката и аранжимента на песента е Живко Петров, а текстът е написан от Матей Стоянов.

„Всяка година по същото време”, която звучи в рубриката „Песен на деня”, е включена в предстоящия трети пореден албум на чаровната Белослава.

„Кажи, не е ли чудо - годините летят, летят, а аз във теб се влюбвам като за първи път…!”

Още от рубриката

Царина Маринкова: Харесвам проекти, които внасят нотка на експеримент

Царина Маринкова е пианистка, родена в България, а цигуларката Анна Антипова е от Украйна. Запознават се преди няколко години и почти веднага започват да свирят заедно. Първо – на приятни срещи с приятели, а след това – като дуо със сравнително..

публикувано на 05.04.19 в 13:13

Девет хора на сцената на фестивала в Шумен

От днес Шумен посреща участници и гости в детско-юношеските хорови празници „Добри Войников“. Фестивалът продължава до 7 април, а основен организатор е общината, както и „Бодра песен“ – хорът-домакин, с диригент Деница Узунова. За нас е..

публикувано на 04.04.19 в 13:53

„Да се майстори“ самият живот е достатъчно голяма задача

След поредния си майсторски клас в НМА „Панчо Владигеров“, който се състоя през октомври, световноизвестната оперна певица Анна Томова-Синтова отново е в България. Този път, за да се включи във вокалната подготовка на изпълнителите от Софийската..

публикувано на 03.04.19 в 12:44