Песен на деня – „Бягай от мен”

„Бъди творец, бъди активен и създавай сам красивите мигове в живота си!” – думи на певицата Белослава. Една незабравима вечер ни подари чаровната изпълнителка с концерта, включен в Празници на изкуствата „Аполония”, Созопол /31.08/. Нейният глас ще звучи в рубриката ни „Песен на деня”. Композицията „Бягай от мен” е от втория студиен албум на певицата. Текстът е на Белослава, а музиката – на Цветан Чобанов.

Още от рубриката

Концерт на Веско Пантелеев-Ешкенази и Мартин Пантелеев

Все по-често наричаме 90-ия сезон на Софийската филхармония „звезден“ – съвсем заслужено, като се има предвид наситената програма, в която са включени десетки големи имена от нашата и световните сцени. Предстои още един от концертите, посветени на..

публикувано на 18.04.19 в 11:18

Electronic Dreams – нов проект на Мирослава Кацарова

На 17 април в София и на 18-и в Пловдив Мирослава Кацарова ще представи нов проект, озаглавен Electronic Dreams. Той е посветен на взаимодействието между акустични инструменти и електронни изразни средства. Певицата е избрала отново месец април за..

публикувано на 16.04.19 в 10:53

Ангел Заберски-син: „Импровизацията ми дава свобода…“

Ангел Заберски-син и неговото трио представят новия си албум с концерт на 18 април, в зала № 6 на НДК. Like Jazz-Volume 2 е третият съвместен албум на джаз пианиста и „музикалните хамелеони“, както на шега нарича своите колеги във формацията –..

публикувано на 15.04.19 в 13:08