Песен на деня – „Бягай от мен”

„Бъди творец, бъди активен и създавай сам красивите мигове в живота си!” – думи на певицата Белослава. Една незабравима вечер ни подари чаровната изпълнителка с концерта, включен в Празници на изкуствата „Аполония”, Созопол /31.08/. Нейният глас ще звучи в рубриката ни „Песен на деня”. Композицията „Бягай от мен” е от втория студиен албум на певицата. Текстът е на Белослава, а музиката – на Цветан Чобанов.
Още от рубриката

Голям успех на Софийската филхармония на първото й турне в Китай

В 90-годишната история на Софийската филхармония за първи път оркестрантите се срещнаха с китайската публика. Музикантите изпратиха 2018 г. на сцената на препълнената зала в Чунцин – един от четирите най-големи града в Китай. Владимир..

публикувано на 23.01.19 в 11:46

Мирослава Кацарова: „Пловдив винаги е привличал свободолюбиви артисти, хора на духа“

Песента е най-краткото музикално произведение, което само за няколко минути може да разкаже цяла огромна история , да предаде дълбини и перспективи, в които да се потопиш – думи на Мирослава Кацарова, споделени дни преди..

публикувано на 22.01.19 в 13:56

Росен Драганов строи първия български орган в музея „Земята и хората“

Само след няколко месеца първият изцяло български орган ще изпита своята мощ, енергия и обсебваща сила в Музея с кристалите. Сред природните богатства на музея “Земята и хората” един млад български музикант преследва сизифовската си мечта и..

публикувано на 21.01.19 в 11:33