Песен на деня – „Бягай от мен”

„Бъди творец, бъди активен и създавай сам красивите мигове в живота си!” – думи на певицата Белослава. Една незабравима вечер ни подари чаровната изпълнителка с концерта, включен в Празници на изкуствата „Аполония”, Созопол /31.08/. Нейният глас ще звучи в рубриката ни „Песен на деня”. Композицията „Бягай от мен” е от втория студиен албум на певицата. Текстът е на Белослава, а музиката – на Цветан Чобанов.
Още от рубриката

В търсене на нови решения – "Палячи" от Леонкавало

„Палячи“ от Руджеро Леонкавало е в духа на емблематичната комедия дел арте – пътуваща театрална трупа, чиито актьори се превъплъщават в образите на Коломбина, Арлекин… Сюжетът е съвсем подходящ за „сливане“ на двете съвременни сцени – циркова и..

публикувано на 16.11.18 в 12:40

Петър Джурков: „Ние запалихме искрицата, а младите продължават традицията“

През 1971 г. Веселин Николов – саксофонист, композитор и търсещ човек, основава в Пазарджик една от най-емблематичните и уважавани български джаз формации. Три месеца по-късно е първият концерт на „Бели, зелени, червени“. За началото и..

публикувано на 14.11.18 в 11:00

Elephunky Trip – новият албум на Koka Mass Jazz

Константин Кацарски е артист, отдавна познат на родната публика. Перкусионист, барабанист и DJ, той дълги години бе част от Bluba Lu – формация, добила популярност с експериментаторското си търсене. Продължавайки тази тенденция, Косьо Кацарски създава..

публикувано на 13.11.18 в 10:30