Сифу Стефан Кунев за бойните изкуства като начин на живот и мислене

Снимка: vingtsun-beimo.com

Чуйте един различен разговор за бойните изкуства не просто като средство за бой, но и като начин на мислене и на живот.

Весела Кръстева разговаря със Стефан Кунев – учител по прагматичното, логично и красиво, по неговите думи, бойно изкуство Винг Чун Кунг. Последните близо 27 години от живота на сифу (учител) Кунев минават под знака на трите постулата и принципа на Винг Чун, за които той лично ще разкаже в студиото на Радио България. И за улеснение в разбирането на философията му ще даде изключително любопитни примери от ежедневието на всеки един от нас.

Още от рубриката

Илияна Йотова: Този форум дава силен положителен пример.

„Образование без граници“ – възможности за обучение и реализация по цял свят бяха представени в София

В продължение на два дни (15 и 16 март) младите хора, търсещи подходящи университети и бъдещи възможности за развитие, имаха шанса да се запознаят с предложените програми за образование, стажове и работни позиции на изложението „Образование без..

публикувано на 18.03.19 в 12:28

Започва международна кампания за защита на мигриращите птици „Великолепните седем – Flight for Survival”

BirdLife International и Българско дружество за защита на птиците (БДЗП) започват кампания за проследяване на зрелищните миграции на седем емблематични вида птици (бял щъркел, царски орел, египетски лешояд, осояд, пъдпъдък, гургулица и голямо..

публикувано на 17.03.19 в 09:10

Фермерски фестивал с дъх на джинджифил

Джинджифилови чайове и здравословни джиджифилови сладки бяха сред акцентите на фестивала „От нашата ферма – с любов за вас!“, който бе организиран в София, в партньорство с Българска Чаена Компания и Работилница за усмивки. Показани бяха разнообразни..

публикувано на 16.03.19 в 08:15