Денят в снимки

| обновено на 15.05.19 в 11:52


Летящ мотор (Hoverbike) бе представен в рамките на провеждащия се в НДК в София Webit.Festival Europe 2019 – най-голямото събитие за дигитална икономика и иновации в Европа. Снимка: БТА


В Археологическия музей в София се представя изложбата „Цветни картини от Древен Рим: мозайки от Капитолийските музеи”. Показани са фрагменти от 21 мозайки от Рим от І в. пр. Хр. до ІV в. сл. Хр., открити във втората половина на ХІХ и началото на ХХ век. Организатори са Италианският културен институт в България, НАИМ – БАН и Капитолийските музеи в Рим. Снимки: БТА

Още от рубриката

Денят в снимки

Националният исторически музей представи днес изложбата „Старото злато – магия и символика” на колекционера Антонио Василев. Снимка: БГНЕС В Пловдив днес бе даден старт на осмото поредно издание на Ретро рали „Марица”. Тази..

обновено на 17.05.19 в 15:52

Денят в снимки

В Техническия университет в София днес бе открита изложба, посветена на 65-годишнината от първото телевизионно предаване в България и 60-годишнината от създаването на Българската национална телевизия. Снимка: БТА „Български пощи“..

обновено на 16.05.19 в 16:15

Денят в снимки

Съкровище с около 8500 сребърни монети от началото на XV век е най-новият магнит за посетителите на Регионалния исторически музей в Плевен. Съкровището, което неотдавна бе открито случайно в плевенския квартал „Кайлъка“, е най-голямото по..

обновено на 14.05.19 в 13:28