Нощен Хоризонт

От основаването си през 1984 г. до днес "Нощен Хоризонт" провокира с любопитни теми вниманието на разнолика слушателска аудитория. Всеки ден от полунощ до 3 часа феновете на "нощния блок" се срещат с проблеми на нашето всекидневие главно извън сферата на политиката. В практиката ни е за гости в студиото да бъдат канени известни личности - философи, изкуствоведи, поети, артисти, музиканти, експерти в различни области. "Нощен Хоризонт" има аудитория и в чужбина, а доказателство за това са многобройните обаждания от Австрия, Германия, САЩ, Италия, Гърция, Австралия и др. Емблематични за предаването са отворените телефони, на които слушателите от цялата страна могат свободно и да изразяват мнението си по проблеми, които вълнуват обществото. Това прави "Нощен Хоризонт" своеобразен отдушник, предаване, в което слушателят е неразривна част от цялостното звучене на пулса на нощта.

Нощен Хоризонт

Водещи: Пламена Бачийска, Кармен Манукян, Станислава Пирчева, Петър Ненов, Мая Данчева, Ани Костова
Facebook: Нощен Хоризонт

Skype: noshtenhorizont

Публикации

За 11 месеца Магдалена Бонева е обиколила Еквадор, Перу и Колумбия

За 11 месеца Магдалена Бонева е обиколила Еквадор, Перу и Колумбия. Хората и начина им на мислене са я впечатлили най-много: "И малкото, което имат ще ти го дадат, ако сметнат, че имаш нужда. В Европа рядко съм срещала такива хора." Голямо..

публикувано на 18.09.18 в 18:07

Над 1000 души се обявиха срещу незаконната проституция в центъра на София

Над 1000 души се подписаха срещу незаконната проституция на травестити в центъра на София. Общинският съветник от БСП Николай Николов внесе в Столичния общински съвет подписката на жители на район "Красно село". Хората са недоволни и от хамалите, които..

публикувано на 18.09.18 в 17:18
Проф.Маджид Самии

Проф.Маджид Самии: ИНИ предлага съвсем нова система за лечение на ракови заболявания

Международен институт по невронауки ИНИ е организация, която не е е съществувала в тази форма преди, каза проф. Самии в интервю на Станислава Пирчева  за предаването  “Нощен Хоризонт“. Познатата система съществува като структурни отделения,..

публикувано на 25.08.18 в 09:04
Йорданка Кузманова

Актрисата Йорданка Кузманова: Актьорът е боен кон. Той трябва да препуска независимо от всичко

На връх осемдесетия си рожден ден актрисата Йорданка Кузманова гостува на предаването „Нощен Хоризонт” в поредицата „Магията на театъра”. Тя сподели, че първите й стъпки като актриса са още на 4 години, когато разрязва една голяма покривка, плетена на..

публикувано на 16.08.18 в 14:53

До края на годината трябва да е готова новата методика за психотестовете на шофьорите

До края на годината трябва да е готова новата методика за изследване на психологическа годност на шофьорите. Това заяви в предаването "Нощен Хоризонт" д-р Росица Рачева от БАН, която работи по проекта за повишаване на нивото на пътната безопасност. От..

публикувано на 15.08.18 в 05:17
Пламен Траянов – Пърси

Пламен Траянов – Пърси: Музиката ме прави щастлив, за мен това е голямо постижение

„Музиката ме прави щастлив. Целта ми е да съм щастлив с това, което правя. И аз съм. За мен това е голямо постижение“. Това каза в предаването „Нощен Хоризонт“ музикантът и бас китарист Пламен Траянов – Пърси. В началото на 90-те Пърси емигрира..

публикувано на 10.08.18 в 14:55
Ники Станчев и Златка Керемедчиева

Три, две, едно, камера, екшън: „Танго в тунела“

„Да не стоиш и да чакаш, а да твориш и да мечтаеш“. Това е задвижващият механизъм, който превръща целите в реалност. Такава е и равносметката, която си правят в края на снимачния процес Златка Керемедчиева и Ники Станчев, гости в предаването..

публикувано на 10.08.18 в 11:28
Тони иска да помогне на хората да разберат колко важни са прилепите. Това са животните, заради които признава, че е такава, каквато е.

Биологът Антония Хубанчева: Провалите са най-хубавите неща, които са ми се случвали

Провалите са най-хубавото нещо, което може да ви се случи, а до наистина щастливи моменти човек стига, без да иска. Така поне мисли биологът Антония Хубанчева, споделяйки житейския си опит досега. Като част от екипа на Националния природонаучен музей и..

публикувано на 24.07.18 в 15:03
Кристиян Бояджиев в

Кристиян Бояджиев: Музиката е като любовта, сама идва при теб

„Музиката идва при теб в моменти, които не можеш да определиш. То е като любовта, просто е, няма какво да търсиш в дълбочина, само идва при теб. Сядам и импровизирам. Но аз не смея да се нарека композитор. Композитори са Хендел, Бах, Петър Ступел. Аз..

публикувано на 24.07.18 в 11:58
Ясен в своята сбъдната мечта - ботаническа градина

Ботаническа градина „Борика“, сбъднатата мечта на Ясен Иванов

„Първо е природата, после отношението ни към хората около нас и на последно място сме ние“. Преди три години с тази мисъл Ясен Иванов сбъдва голямата си мечта – отваря своя ботаническа градина, която сам поддържа и обогатява. Входът ѝ е точно до..

публикувано на 14.06.18 в 16:40