Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Bulgaria Wants You отива при българите в Мюнхен

Снимка: bulgariawantsyou.com

След броени дни Bulgaria Wants You отива за първи път при българите в чужбина. Събитието "Мюнхен: Живот и кариера – защо в България?" ще се проведе на 9 октомври в зала MTC World of Fashion (Ingolstädter Straße 45-47 80807 München), съобщават от платформата, чиято цел е да стимулира българите от чужбина да се върнат в родината. Посетителите ще имат възможност да разговарят с представители на компании от България, както и да чуят историите на нашите лектори, които ще споделят своя опит в чужбина и какво ги е накарало да се завърнат у дома.

По време и между презентациите на гост-лекторите всеки ще може да посети изложбената площ и да разговаря с представител на компании, предлагащи работа в България или директно да кандидатства за конкретна позиция на техните работодателски щандове. Входът е свободен, но регистрацията е задължителна. Тя може да се направи ТУК.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Онлайн тренировките на формация "Феникс" от Базел привличат любители на фолклора от няколко държави

Балканската танцова формация "Феникс" кани любителите на народните танци за тренировки през новия си творчески сезон. От четири години те се провеждат онлайн през платформата "Зуум". Участващите в тях са от поне шест страни в Европа. През..

публикувано на 09.09.24 в 13:47

Илияна Йотова откри учебната година в неделното училище “Св. св. Кирил и Методий” в Барселона

Вицепрезидентът Илияна Йотова откри новата учебна година в Българското неделно училище “Св. св. Кирил и Методий” в Барселона. Тя поздрави учениците за усърдието им да посещават занятията през почивните дни след цяла седмица, прекарана в испанското..

публикувано на 08.09.24 в 09:33

Училище "Св. св. Кирил и Методий" във Ванкувър вече 30 години пази живо знанието за България и българския език

Около 70 000 са българите, които живеят в Канада, сочат данни на българското Министерство на външните работи. Седем са българските неделни училища в страната. През изминалата 2023/2024 учебна година едно от тях - "Св. св. Кирил и Методий" във..

публикувано на 08.09.24 в 09:10