Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Bulgaria Wants You отива при българите в Мюнхен

Снимка: bulgariawantsyou.com

След броени дни Bulgaria Wants You отива за първи път при българите в чужбина. Събитието "Мюнхен: Живот и кариера – защо в България?" ще се проведе на 9 октомври в зала MTC World of Fashion (Ingolstädter Straße 45-47 80807 München), съобщават от платформата, чиято цел е да стимулира българите от чужбина да се върнат в родината. Посетителите ще имат възможност да разговарят с представители на компании от България, както и да чуят историите на нашите лектори, които ще споделят своя опит в чужбина и какво ги е накарало да се завърнат у дома.

По време и между презентациите на гост-лекторите всеки ще може да посети изложбената площ и да разговаря с представител на компании, предлагащи работа в България или директно да кандидатства за конкретна позиция на техните работодателски щандове. Входът е свободен, но регистрацията е задължителна. Тя може да се направи ТУК.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Велико Търново впечатли сънародници от Сърбия

Българо-сръбският център от Враня организира  двудневна екскурзия до Велико Търново за членовете на сдружението. Голяма част от пътуващите за първи път посетиха старата българска столица.  „Дължим голяма благодарност на Генералното консулство..

публикувано на 02.09.24 в 14:02

Един час повече български език ще се изучава в Тараклия

Втори септември поставя началото на новата учебна година в молдовския район Тараклия, в който преобладаващата част от населението е с български корени. За първи път училищния праг прекрачват 308 първокласници, което е със 17 деца повече от..

публикувано на 02.09.24 в 13:25

Изложба, куклено представление и прожекция на филм ще гледат българите в Чикаго

Генералното консулство на България в Чикаго публикува на фейсбук страницата си календар с културните събития на българската общност в града за този месец. Едно от предстоящите събития е живописната изложба “Пулсът на красотата” на Григор Малинов,..

публикувано на 01.09.24 в 17:25