Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

Снимка: facebook.com/lostinhillsfest

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS.

Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени.

Публиката ще се наслади на очарователните ритми на Eli Rojas, произхождащи от Ибиса, на италианския афро хаус виртуоз Simone Vitullo, Bubba Brothers от Португалия, Fantoo от Унгария, талантливия французин Fred Lenix и други чуждестранни гости, както и на съзвездие от български артисти.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Софийската филхармония гостува на престижния музикален фестивал в Любляна

С музиката на Джон Уилямс Софийската филхармония и Националният филхармоничен хор гостуват на престижния музикален фестивал в Любляна на 22 август. Българските музиканти ще свирят под палката на маестро Найден Тодоров, който неведнъж е признавал, че  е..

публикувано на 20.08.24 в 17:02
Оркестърът за съвременна камерна музика Balkanicus

Музика от България звучи в престижния Bridge Chamber Music Festival в гр. Нортфийлд, щата Минесота

Оркестърът за съвременна камерна музика Balkanicus, ръководен от българския виолончелист Николай Коларов, участва днес, 20 август, в престижния Bridge Chamber Music Festival в гр. Нортфийлд, щата Минесота САЩ. Като специален гост на..

публикувано на 20.08.24 в 13:35

"Love Is Like"

Милена Цанова  е певица, която избягва да определя своите стилови предпочитания – това е така, защото намира гласа си за достатъчно различен, за да може да обединява всичко, което тя прави като изкуство. От малка свири на пиано, после на китара, в..

публикувано на 20.08.24 в 10:15