Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България днес - 6 август 2024 г.

В „България днес“ на 6 август се спираме на политическата ситуация в страната през погледа на анализатора Светлин Тачев. За това как природните бедствия ни заставят да променяме начина си на живот и държавната политика спрямо тях, разговаряме с Тома Белев. В разгара на летния сезон у нас, питаме кое е по-изгодно и удобно - хотел или ваканционен имот. Отговорът идва от Борис Павлов, председател на Асоциацията за туристически имоти и иновации. Запознаваме ви и с най-новия проект на младата певица Жаклин Таракчи. Водещ е Красимир Мартинов. 

01:05 - Актуалната информация от България и българските общности зад граница

07:30 - Времето у нас и по света 

13:10 - Политическата ситуация в страната през погледа на анализатора Светлин Тачев

28:45 - Как природните бедствия ни заставят да променяме начина си на живот и държавната политика спрямо тях 

40:35 - В разгара на летния сезон кое е по-изгодно и удобно - хотел или ваканционен имот 

55:20 - За най-новия проект на младата певица Жаклин Таракчи. 

Очаквайте "България днес" всеки ден от понеделник до петък, в 19:00 часа на уеб сайта на "Радио България", както и в подкаст платформата на БНР -"Бинар"



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 2 септември 2024 г.

В "България днес" разказваме за езика и традициите на банатските българи, провокирани от летния бал в Бърдарски геран – "столицата" на тази малко позната общност у нас. И още – разбираем ли е за българите палкенският език, с какво е..

публикувано на 02.09.24 в 19:00

България днес - 30 август 2024 г.

В последния петък на август правим опит да задържим лятото и детството в сърцата си – с музика и теми в "България днес". Пренасяме се под кубетата на най-голямата катедрала на Балканите – храмът "Св. Александър Невски" празнува днес. Но..

публикувано на 30.08.24 в 19:00

България днес - 29 август 2024 г.

На 29 август  в „България днес“ говорим за живота в българския Северозапад, един от най-бедните региони в ЕС по данни на Евростат, белязан от безработица и обезлюдяване. Продължаваме с възможностите и различните форми на все..

публикувано на 29.08.24 в 19:00