Денят на совите

Some Details

"Денят на совите" - предаването предизвикателство

Почти в края на тази пълна с предизвикателства и трудности година, ще ви попитаме кои са онези предизвикателства, които приемате с удоволствие? В „Денят на совите“ от 21 до полунощ с вас на 27 декември ще са Драгомир Симеонов и Людмила Борисова.

публикувано на 27.12.20 в 19:29
sova

На втория ден от Рождество

В „Денят на совите“ на 26-ти декември ще коментираме все още греещите емоции от Рождественските празници и още в началото на срещата ни в 21,00 ще попитаме: За какво бихте потърсили помощ от Дядо Коледа? Ще поговорим за това и за онова, което носи духа на..

публикувано на 26.12.20 в 19:27

За какво и на кого благодарите?

Какви са вашите първи спомени за празнуване на Бъдни вечер и Рождество Христово. Това ще бъде въпросът в първата част на предаването. След 22 часа темата ще бъде свързана с благодарността. За какво и на кого искате да благодарите в края на 2020?  В..

публикувано на 23.12.20 в 19:17

Бъдни вечер с Радио Шумен

В тихата и свята нощ ви каним да бъдем заедно в ефира на Радио Шумен. Ще си припомним обичаите и традициите, свързани с един от най-светлите християнски празници – Бъдни вечер. В първата част от срещата ни в "Денят на совите" ще споделим ефирната..

публикувано на 24.12.20 в 18:05

"Денят на совите" във вторник вечер

От какво не се отказвате?- това е въпросът, който ще ви зададем в "Денят на совине" на 22 декември. Ще очакваме вашите отговори на телефоните в студиото, а ние пък ще ви разкажем историята на една песен, появила се по време на ограниченията заради..

публикувано на 22.12.20 в 19:42

Думата на 2020-та година в Совите

Коя е тя? Това ще ви питаме на старта на предаването "Денят на совите" в първия ден на астрономическата зима. И за зимата ще си говорим, за чара и - особено когато не ни е зарадвала със сняг. Предизвикателството за диалог е във въпроса: Какво бихте..

публикувано на 21.12.20 в 20:59

Къде ви се празнува?

Казват, че дните около Рождество са магични. Затова ви предлагам да помечтаем. Коледа е семеен празник и се свързва с дома, но при нормални обстоятелства посрещането на Новата година се свързва с шумни тържества и пътуване. Кое е най-интересното..

публикувано на 20.12.20 в 18:31

Кога да „стана от масата“?

Броени дни преди Коледа вероятно вече сте започнали подготовката на част от по-трайните и трудоемките сладкиши и мезета. Какви са вашите празнични специалитети? Това ще бъде въпросът в първата част на „Денят на совите“ на 18 декември. Във втората..

публикувано на 18.12.20 в 18:53

Очакваме ви в "Денят на совите"

Санкции както за търговските обекти, така и за клиентите ще има при неспазване на здравните мерки в големите хранителни и нехранителни търговски вериги, каза днес икономическият министър Лъчезар Борисов. Как да пазаруваме безопасно преди..

публикувано на 17.12.20 в 19:29
Бебета

Кой е най-радостният ви момент през 2020 година?

През този декември се очакват повече бебета отколкото през последния месец на миналата година. Казват, че бейби бумът е заради локдауна през март. Затова в първата част на предаването въпросът ще бъде: Има ли подходящо и неподходящо време да се..

публикувано на 15.12.20 в 19:07