Денят на совите

Some Details

Очакваме ви в "Денят на совите"

Стандартът на живот на българина е 59% от средния за ЕС, показват последните данни на  Евростат. От какво зависи стандарта и качеството на живота ни? Това ще ви попитаме в първата част от срещата ни в „Денят на совите“. В късната рубрика ще..

публикувано на 19.06.20 в 20:09

С предаването ,,Денят на совите" и в четвъртък

  Кои са предимствата и недостатъците на вашата професия? Това ще ви попитаме тази вечер в предаването ,,Денят на совите“. В късната рубрика ще ви срещнем с началната учителка от Шумен Людмила Жечева. Днес тя изпраща поредния си випуск..

публикувано на 17.06.20 в 10:48

"Денят на совите" на 16 юни - шанс за добър финал на деня

Кога давате втори шанс?- това е въпросът, върху който ще разсъждаваме в "Денят на совите". Ще ви разкажем и за избора на един млад фотограф да представи красотата на българката по един необичаен начин. Радослав Първанов снима български момичета,..

публикувано на 16.06.20 в 19:05

Очакваме ви в "Денят на совите"

Какво видяхте на Видовден? Този въпрос ще ви зададем в първата част от срещата ни в „Денят на совите“. В късната рубрика председателят на Асоциация „Булгарика“ Веселина Савова ще ни разкаже за традиционния международен панаир на занаятите, който..

публикувано на 15.06.20 в 19:43

Големите клечки и нетърпението

За големите клечки е късният диалог в "Денят на совите". Някои ги наричат Вип-ове, други - голямата работа. Как ги познавате, кои са те и въобще кой има право да бъде определен по този начин? И за издънките им ще говорим. Веднага след старта на..

публикувано на 13.06.20 в 20:42

Очакваме ви в "Денят на совите"

Кои са най-приятните за правене неща, когато навън вали? Това ще ви попитаме в първата част от срещата ни в „Денят на совите“. В късната рубрика ще ви срещнем с един млад, талантлив и интересен автор. Гергана Труканова изработва бижута от сребро,..

публикувано на 11.06.20 в 19:39

Интересна вечер с Радио Шумен

Какво е важно да оставим след себе си? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в неделя вечер! За да сте част от него е достатъчно да бъдете от 21 часа до полунощ на вълните на Радио Шумен. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и..

публикувано на 11.06.20 в 19:15

Приятна петъчна вечер с Радио Шумен!

  На какво ни учат младите хора?  Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в петък вечер. Каним ви да бъдете с него от 21 часа до  полунощ на вълните на Радио Шумен. Всичко това във вашия свят в последните три часа на 12 юни. Водещ –..

публикувано на 11.06.20 в 19:11

Какво не трябва да премълчаваме?

Защо лошите новини предизвикват по-голям интерес? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“. След 22 часа ви предлагам да поговорим за мълчанието. Кога и за какво не трябва да се мълчи? Какво е по-добре да премълчим? Това са..

публикувано на 10.06.20 в 18:48

Как се проверява приятелството?

С този въпрос ще завърши денят в програмата на Радио Шумен, покана от вечерния екип за среща след 21,00. Дотогава можете да помислите и как може да се реализира залежалата продукция, заради COVID-19 през тази година. Идеята е провокирана от съобщението за..

публикувано на 09.06.20 в 19:21