Денят на совите

Some Details

Сблъсквали ли сте се с корупция?

Сблъсквали ли сте се с корупция? Искали ли са ви подкуп? Давали ли сте? Къде е границата между подаръка за благодарност и рушвета. Корупцията ще бъде темата, която ще коментираме в актуалната част на „Денят на совите“. Във втората част на..

публикувано на 09.02.20 в 18:57

Зимна вечер с „Денят на совите“

Това ви предлага вечерният екип на Радио Шумен тази събота. След като обстановката след първия истински сняг долу-горе се нормализира време е да се порадваме на прелестите на зимата. Така, че от ефира след 21,00 ще струи топлина, уют и хармония, ако в това..

публикувано на 08.02.20 в 20:05

Другото лице на зимата...

Петък вечер. Снежна картина през прозореца. Мили спомени. За другото лице на зимата ви предлагам да поговорим, уважаеми слушатели в актуалната част на „Денят на совите“. Защото зимата е не само виелици и бедствия, но и ваканция и радост. Във втората..

публикувано на 07.02.20 в 19:00

Кога червен килим, кога червен картон?

Кога животът ви поднесе червен килим, кога червен картон? Това е въпросът за диалог във вечерното предаване "Денят на совите" броени дни преди бляскавата церемония за "Оскарите", когато звезди ще се разходят по червения килим. Ние простосмъртните..

публикувано на 03.02.20 в 19:23

"Денят на совите" в петък вечер

Кои качества и способности сe ценят днес? – какво мислите вие и как бихте отговорили на този въпрос, ще очакваме да чуем в „Денят на совите“ на 31 януари. С младия писател Боян Боев, когото определят като съвременния Елин Пелин или Йордан Йовков, ще..

публикувано на 31.01.20 в 18:34

Как да живеем природосъобразно?

В деня, в който се приеха бюджетите на 7 общини от Североизточна България въпросът в актуалната част на „Денят на совите“ ще бъде: „За какво трябва да се харчат най-много пари в селищата?“. Ще свържем тази тема с разговор с представител на..

публикувано на 30.01.20 в 19:10

Ще ви е уютно с ,,Денят на совите" и в сряда

  Защо да не отлагаме плановете си? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в сряда вечер по Радио Шумен. В късната рубрика ще ви срещнем с един млад готвач. Стефан Стефанов от Шумен споделя, че от малък се е пречил на бабите си в..

публикувано на 28.01.20 в 13:55

Горещ понеделник и в „Денят на совите“

Обещават вестите и събитията от 27-ми януари. Дали точно такива ще са настроенията във вечерното предаване на Радио Шумен ще стане ясно между 21,00 и полунощ. Но отсега се знае, че няма как да подминем напрежението и протестите в столицата, нито как тези..

публикувано на 27.01.20 в 19:36

Харесвате ли карикатурите?

Как избирате храната си? За какво внимавате в магазина или на пазара? Това ще бъде въпросът в актуалната част на предаването днес. Във втората час на „Денят на совите“ ви предлагам да поговорим за карикатурите и смешното във властта. Ще чуем..

публикувано на 26.01.20 в 19:44

В „Денят на совите“ на 25-ти януари:

Ще имаме богат избор от теми за коментар след 21,00, само че на повечето няма как да се зарадваме. Такива са събитията от тази събота, под влиянието на които сме всички ние. Така в Световния ден на средствата за масова информация и в момента, когато..

публикувано на 25.01.20 в 20:45