Денят на совите

Some Details

Приятни три часа с ,,Денят на совите"

Как се грижите за тялото и духа си? Това ще е една от темите в предаването ,,Денят на совите“. За приятна вечер е достатъчно да сте   на вълните на Радио Шумен от 21 часа до полунощ на 13 декември. В късната рубрика ще стане дума за това по какъв..

публикувано на 13.12.20 в 18:06

Харесвате ли си украсата?

12.12.2020-та. Днес е поредната огледална дата в календара, съдържаща четири двойки. Вярвате ли в нумерология, астрология, хороскопи? Това е въпросът в първата част на предаването. След 22 часа ще ви предложим една носталгична среща с човек, който..

публикувано на 12.12.20 в 19:24

Докосваща петък вечер с Радио Шумен

  Кои са добрите страни на лошото време? Това ще е една от темите в тази вечер в предаването ,,Денят на совите“ по Радио Шумен. В късната рубрика ще ви подарим среща с изпълнителя Теди Генев по повод излязлата му днес авторска песен   "Симфония в..

публикувано на 11.12.20 в 17:26

Три часа с ,,Денят на совите"

  И днес може да имате една приятна вечер с предаването ,,Денят на совите“. Достатъчно е да сте на вълните на Радио Шумен от 21 часа до полунощ на 9 декември. В късната рубрика ще стане дума за ценни реликви и интересни факти от българската..

публикувано на 09.12.20 в 17:27

Колко стува висшето образование?

Каква елха предпочитате- живо дърво или изкуствена? Това ще бъде въпросът в първата част на „Денят на совите“. Във втората част на предаването на студентския празник въпросът ще бъде: Колко струва висшето образование в България? В късната рубрика..

публикувано на 08.12.20 в 18:35

"Денят на совите" - време за празнично настроение

Празнично и светло е през декември. Но май не така е този декември. Затова в „Денят на совите“ тази вечер ще се опитаме да разбудим празничното настроение, което някак е плахо и неуверено тази година. Ще ви разкажем за благотворителните кампании..

публикувано на 07.12.20 в 18:30

Докосваща съботна вечер с Радио Шумен

  Как компенсирате в момента липсата на близост с други хора? Това ще е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ на 5 декември. В късната рубрика ви очаква среща с доц. д-р Севджихан Еюбова за ефекта от липсата на физически контакт, което е..

публикувано на 04.12.20 в 13:15

Очакваме ви в "Денят на совите"

Почти половината от българите ще разчитат на спестявания, за да финансират предстоящите разходи по празниците, показва проучване. Кои са най-важните за вас неща, без които няма да се чувствате празнично и от които не бихте се лишили? Това ще ви..

публикувано на 03.12.20 в 19:30

Приятна сряда вечер с Радио Шумен

Кое е вашето омайно биле? Това ще е една от темите в днешното предаване ,,Денят на совите“. В късната рубрика ви очаква интересна среща със Светла Касабова и Цветомир Цонев, които написаха книгата “История за билките от времето на траките”...

публикувано на 02.12.20 в 17:56

"Денят на совите" в първия ден на декември

Как да разберем, че е време за ново начало? – е въпросът ни в „Деня на совите“ в първия ден на декември. Ще ви разкажем и за благотворителния маратон в Силистра „Чрез спорт към знание”. От 21 часа до полунащ в „Денят на совите“ с Венета Стоянова и..

публикувано на 01.12.20 в 19:10